2777
2789
عنوان

ورود ممنوع

| مشاهده متن کامل بحث + 31942 بازدید | 5597 پست
نه به جان خودم!!! من بچه به این خوبی😇 صاف و ساده😇 مهربون😇 یه گوشه نشستم برا خودم به قول روشنا ...

آررررههه ناقلااا من بودم آی یو آی کرده بودم🙄

راستی مونا من روز ۲۱ سیکل ترشح تخم مرغی شکل تخمک گذاری داشتم الانم ک سیکلم شده ۳۵ روز تا حالا نکنه دیگه سیکلااام طولااانی شده باشه؟😭😭😭

خوشبختی یعنی من و عشقم و ثمره های عشقمون محمدطاها  و مهراد 👨‍👩‍👦‍👦

مامان پوریا:

وای بچه‌ها تازه فهمیدم چرا خواهرم انقدر تغییر کرده!😳

خواهرم با رژیم فستینگ دکتر کرمانی ۱۰ کیلو تو ۲ ماه کم کرد، منم وقتی دیدم چقدر حالش خوبه شروع کردم.

خودم هم خوابم بهتر شده، ولع غذا کمتر شده، انرژی‌م بالاتره، گفتم به شما هم بگم.

برید تو سایت دکتر کرمانی و شروع کنید.

چه سوت و کور

😦

“یا امام رضـــــــــــا” اگر بناست که لطف کسی به ما برسد …. .خدا کند فقط از جانب شما برسد….نخواه منت بیگانه بر سرم باشد….. .خوش است خیر همیشه ازآشنا برسد…                            . 💚😍زیر پوست من یک دنیا در جریان است😍💚
نگار اومدی از مسافرت؟؟ تو این گرما بدنت میسوزه ها😄

اره دیگه باید برگردم

جوگیرشدم انگار دارم مامان میشم دیگه نمیتونم به این زودیا برم مسافرت قشننگ دارم عقده گشایی میکنم😂😂😂

خداوند بي نهايت است و لامكان و بي زمان اما به قدر فهم تو كوچك مي شود و به قدر نياز تو فرود مي آيد و به قدر آرزوي تو گسترده مي شود و به قدر ايمان تو كارگشا مي شود...
نگار اومدی از مسافرت؟؟ تو این گرما بدنت میسوزه ها😄

جوگیر کی بودم من😁😁

خداوند بي نهايت است و لامكان و بي زمان اما به قدر فهم تو كوچك مي شود و به قدر نياز تو فرود مي آيد و به قدر آرزوي تو گسترده مي شود و به قدر ايمان تو كارگشا مي شود...

بچه ها یچیز جالب

انقدر ارزش پول پایین اومده هر شهری میری پر از گردشگر عربه

عراقی ریختن ایران دارن عشق و حال میکنن 

سرعین و تبریز مخصوصا

باورتون نمیشه حتی سوییتم پیدا نکردیم تو سرعین همه جا پر بود مجبور شدیم برگردیم اردبیل شبو

چه سوت و کور

بذار بیام وسط یکم قر بدم

💃💃💃💃💃💃

اره دیگه باید برگردم جوگیرشدم انگار دارم مامان میشم دیگه نمیتونم به این زودیا برم مسافرت قشننگ دارم ...

جو گیر نشدی عزیزم،اتفاقا کار خوبی کردی

از پارسال تا الان همش منتظر تابستون بودم بریم مسافرت ،الان شوهرم میگه نه با این وضعت کجا بریم😤😤😤

همون بهتر که خوب مسافرتاتو بری که بعد دیگه هیچ جا نمیشه رفت

میشه برای حل مشکلم دعا کنی!؟خواهش میکنم🥲🙏🏻
بچه ها یچیز جالب انقدر ارزش پول پایین اومده هر شهری میری پر از گردشگر عربه عراقی ریختن ایران دارن ...

اتفاقا چند ماه پیش که رفتم مشهد توی هتل پراز عربه عراقی بود.

اما اینجور که معلوم بود از طرف خود ایران اینا رو اورده بودن مجانی

جو گیر نشدی عزیزم،اتفاقا کار خوبی کردی از پارسال تا الان همش منتظر تابستون بودم بریم مسافرت ،الان ش ...

اره شوهر منم میگفت اگه پریود نشی و باردار باشی کنسله نمیریم

کلی غصه خوردم😁😁

پریمم از شانس چهارروز جلوافتاد با خیااال راحت رفتیم

اتفاقا چند ماه پیش که رفتم مشهد توی هتل پراز عربه عراقی بود. اما اینجور که معلوم بود از طرف خود ایر ...

براشون مجانی هم تموم میشه اتفاقا

یه دلار میدن ده هزارتومن میگیرن چی از این بهتررر

گردشگر خارجیم خیلی بود ولی عربا کولاک کرده بودن دیگه

اره شوهر منم میگفت اگه پریود نشی و باردار باشی کنسله نمیریم کلی غصه خوردم😁😁 پریمم از شانس چهاررو ...

خوشبحالت انقدر دلم گرفته،هر جورشده باید راضیش کنم حداقل یه دو روزی بزنیم از خونه بیرون.

کلا آقایون همیشه دنباله بهانه هستند

براشون مجانی هم تموم میشه اتفاقا یه دلار میدن ده هزارتومن میگیرن چی از این بهتررر گردشگر خارجیم خی ...

وای نگار نمیدونی توی هتلی که ما بودیم چیکار که نکردن این عربا،

هتل کاملا خصوصی بود یعنی به مردم عادی اتاق نمیدادن اما اینا رو معلوم نیست رو چه حسابی اورده بودن،وای موقع سرو غذا همه چیزو جارو میکردند