2777
2789
عنوان

ورود ممنوع

| مشاهده متن کامل بحث + 31940 بازدید | 5597 پست
چه جالب بیشتر اوقات منم همین طوری هستم ترجیح میدم خیلی امیدواری ندم به خودم چون میترسم بیشتر از نتی ...

از احاظ كيفيت كه خيلي خوب بودن 

همشون گريد آ بودن و تقسيم سلوليشون عالي بود 

بلاستم بودن 

ولي خيلي به اينا ربط نداره😐😐😐

مامان پوریا:

وای بچه‌ها تازه فهمیدم چرا خواهرم انقدر تغییر کرده!😳

خواهرم با رژیم فستینگ دکتر کرمانی ۱۰ کیلو تو ۲ ماه کم کرد، منم وقتی دیدم چقدر حالش خوبه شروع کردم.

خودم هم خوابم بهتر شده، ولع غذا کمتر شده، انرژی‌م بالاتره، گفتم به شما هم بگم.

برید تو سایت دکتر کرمانی و شروع کنید.

عجب دلی داری تو آناهید    

نمی دونی بعدش یه اتفاقاتی افتاد که به این نتیجه رسیدم چقدر خوب شد نزاشتم تا ماه شش بفهمن و حتی کاشکی بازم دیرتر می گفتم بهشون .

💗الهی و ربی من لی غیرک💗
اها یعنی ممکنه همه ی جنینات دختر یا همشون پسر بشن ؟؟!!

ی آقایی با خانمش اومده بودن برا تعیین جنسیت چون ۳ تا دختر داشتن پسر میخواستن جنیناشون ۱۷ تا دختر شده بود ی دونه پسر همه کادر مرکز میخندیدن ب شانسش

خوشبختی یعنی من و عشقم و ثمره های عشقمون محمدطاها  و مهراد 👨‍👩‍👦‍👦
ی آقایی با خانمش اومده بودن برا تعیین جنسیت چون ۳ تا دختر داشتن پسر میخواستن جنیناشون ۱۷ تا دختر شده ...

ااااا 

اون ديگه اسپرمش كلا دختر دوست داشته😁😁

كاش بقيه اشو اهدا ميكرد

كمتر از ٢٤ ساعت  😖😖😖

😐😐😐

گاهی گمان نمیکنی، ولی خوب می شود....... گاهی نمی شود،که نمی شود که نمی شود..... گاهی هزار دوره دعا،بی اجابت است............ گاهی نگفته قرعه به نام تو می شود............. قیصر امین پور
ی آقایی با خانمش اومده بودن برا تعیین جنسیت چون ۳ تا دختر داشتن پسر میخواستن جنیناشون ۱۷ تا دختر شده ...

😅😅طفلی ها

من سری قبل که مطب بودم اینقدر عرب اومده بود برا اینکه جنین پسر داشته باشن با IVF

دختره سن ش از من کمتر بود ۳ تا دختر داشت

اومده بود برای ۴ می که پسر بشه

اونم ترحیحا دوقلوی پسر

عرب ها هم که عجیب پسر می خوان

گاهی گمان نمیکنی، ولی خوب می شود....... گاهی نمی شود،که نمی شود که نمی شود..... گاهی هزار دوره دعا،بی اجابت است............ گاهی نگفته قرعه به نام تو می شود............. قیصر امین پور
كمتر از ٢٤ ساعت  😖😖😖

صبح وقت دکتر داری فردا؟؟

خواهشا خودت رفتی زودی بیا خبر بده هی دنبالت نگردیم صدات بزنیم

من خودم کلا استرسی شدم 

امروز عصر خواهرم می خواد بره برا قلب جنین

فردا هم تو

از فکر دوتاییتون در نمیام😐😐

نگران نباش همه چیز خوبه انشاا. فردا انشاا. با خبرای خوش میای😍

نرگس جون

همسرت رفتن از بدن؟؟