خداوند بي نهايت است و لامكان و بي زمان اما به قدر فهم تو كوچك مي شود و به قدر نياز تو فرود مي آيد و به قدر آرزوي تو گسترده مي شود و به قدر ايمان تو كارگشا مي شود...
گاهی گمان نمیکنی، ولی خوب می شود....... گاهی نمی شود،که نمی شود که نمی شود..... گاهی هزار دوره دعا،بی اجابت است............ گاهی نگفته قرعه به نام تو می شود............. قیصر امین پور
ی آقایی با خانمش اومده بودن برا تعیین جنسیت چون ۳ تا دختر داشتن پسر میخواستن جنیناشون ۱۷ تا دختر شده ...
😅😅طفلی ها
من سری قبل که مطب بودم اینقدر عرب اومده بود برا اینکه جنین پسر داشته باشن با IVF
دختره سن ش از من کمتر بود ۳ تا دختر داشت
اومده بود برای ۴ می که پسر بشه
اونم ترحیحا دوقلوی پسر
عرب ها هم که عجیب پسر می خوان
گاهی گمان نمیکنی، ولی خوب می شود....... گاهی نمی شود،که نمی شود که نمی شود..... گاهی هزار دوره دعا،بی اجابت است............ گاهی نگفته قرعه به نام تو می شود............. قیصر امین پور
نگران نباش همه چیز خوبه انشاا. فردا انشاا. با خبرای خوش میای😍
نرگس جون
همسرت رفتن از بدن؟؟