2777
2789
عنوان

ورود ممنوع

| مشاهده متن کامل بحث + 31939 بازدید | 5597 پست
بابا چپ و راست ميگفت خواهرش چه عجب  اذيت نشي  پشتتو بمالم  هي تيكه مينداخت  ...

یعنی خاله شوهرت بهت تیکه می نداخت یا خواهر شوهرت ؟! 

یعنی چی اذیت نشی و پشتتو بمالم ؟! نفهمیدم ‌

💗الهی و ربی من لی غیرک💗

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

آخه چرا اينقدر باد كرده؟؟؟

ببین کساییی که خیلی لاغرن هیکلشون زوتر نشون میده بارداری رو و حسابی هم چاق میشن ...چون بدن می خواد به نینی فشار نیاد کمبود وزن روجبران می‌کنه ..... نگران نباش .... یکشنبه که به سلامتی خیالت راحت شد دیگه به این چیزا فکر نمی کنی ...البته نظر من اینه که تا انتهای ماه سه به هیچ کس نگی .

💗الهی و ربی من لی غیرک💗
ببین کساییی که خیلی لاغرن هیکلشون زوتر نشون میده بارداری رو و حسابی هم چاق میشن ...چون بدن می خواد ب ...

نه بابا من تا آنومالي نميگم

اونم خيلي فشار روم بود 

از اونور هي داييش اينا ميگن كي بيايم خونتون

حداقل اينجوري مادرشوهرم مياد كارارو ميكنه😐😐😐

تو دعا كن فقط بزنه

نه بابا من تا آنومالي نميگم اونم خيلي فشار روم بود  از اونور هي داييش اينا ميگن كي بيايم خونت ...

ان شاالله که میزنه 

فقط خواهشاً به خودت برس اون طفلکیا رشد کنن .... خشکبار کنار دستت بزار بخور ...بادوم درختی و‌پسته خیلی خوبه ...مویزم جلوش ضعفا رو‌میگیره

💗الهی و ربی من لی غیرک💗
اتفاقا همه رو داريم  من عااااشق پسته تازم  جالبه امسال يه دونه هم نديدم

هستی جون کنجد های تو دلت خیلی مقاوم و خوب هستن

دلتو با اینا آروم کن

بچه های ivf و میکرو جنین های مقاومی هستن و قوی

تو قبلا هم که اونا قلبشون واستاد فقط به خاطر نزدن اون آمپول بوده که الان خدارو شکر هم داری آمپول میزنی هم ASA میخوری یعنی خونرسانی به جنین هات عالیه 

با اینا فکرتو آروم کن تا ۱۱ ام

مطمئنم که سالم و خوب داره قلبشون میزنه

ان شاالله که یکشنبه صدای ناز قلبشو میشنوی و با تمام وجودت از اینکه بارداری خوشحال میشی و تمام استرس هات تموم میشه ❤️ ❤️ 

گاهی گمان نمیکنی، ولی خوب می شود....... گاهی نمی شود،که نمی شود که نمی شود..... گاهی هزار دوره دعا،بی اجابت است............ گاهی نگفته قرعه به نام تو می شود............. قیصر امین پور
اتفاقا همه رو داريم  من عااااشق پسته تازم  جالبه امسال يه دونه هم نديدم

جالبه دقت کردی اکثر بچه ها میگن ۳ تا یا ۲ تا جنین داری!!

ولی هم من هم خودت حس میکنیم ۱ دونه هست!

هستی تعیین جنسیت نکردی نه؟

جنین هات دخترن بیشتر یا پسر؟ معلومه؟

گاهی گمان نمیکنی، ولی خوب می شود....... گاهی نمی شود،که نمی شود که نمی شود..... گاهی هزار دوره دعا،بی اجابت است............ گاهی نگفته قرعه به نام تو می شود............. قیصر امین پور
نمیدونم شاید حق با تو باشه ولی باور کن الان اصلا تو فکرم بچه نیست فقط میخوام دیگه لک و خون نبینم

معصومه جون آمپول های هورمونی که زدی

هر بار انتقال جنین واقعا سیستم طبیعی هورمون هاتو بهم میریزه

فقط باهمین قرص های هورمونی میتونی تعادل ش رو برگردونی البته طول میکشه

من اینجوری زیاد شدم

تازه من که در ماه کلا ۳ تا آمپول میزدم به این وضع میافتادم چه برسه به تو

جالبه دقت کردی اکثر بچه ها میگن ۳ تا یا ۲ تا جنین داری!! ولی هم من هم خودت حس میکنیم ۱ دونه هست! ه ...

اره به نظر منم يه دونه

نه سپردم به خدا 

نه واسه اون پول جدا ميگيرن چون خيلي آزمايشاي ژنتيك انجام ميدن ممكنه جنينا از بين برن 

ميدوني بيشتر دلم ميخواد نااميد باشمو يهو خوش خبر تا اميدوار و....

چه جالب

بیشتر اوقات منم همین طوری هستم ترجیح میدم خیلی امیدواری ندم به خودم چون میترسم بیشتر از نتیجه ی کار خیلی بهم بریزم

ولی اینایی که گفتم رو از دوستم شنیدم که تو یه مرکز ناباروری کار میکنه

میگه چون تو مراحل مختلف کار زنده موندن کلا جنین های قوی هستن و کلا بچه های سالم و قوی تری هستن

اره به نظر منم يه دونه نه سپردم به خدا  نه واسه اون پول جدا ميگيرن چون خيلي آزمايشاي ژنتيك ان ...

اها

یعنی ممکنه همه ی جنینات دختر یا همشون پسر بشن ؟؟!!