2777
2789
عنوان

ورود ممنوع

| مشاهده متن کامل بحث + 31942 بازدید | 5597 پست

مامان پوریا:

وای بچه‌ها تازه فهمیدم چرا خواهرم انقدر تغییر کرده!😳

خواهرم با رژیم فستینگ دکتر کرمانی ۱۰ کیلو تو ۲ ماه کم کرد، منم وقتی دیدم چقدر حالش خوبه شروع کردم.

خودم هم خوابم بهتر شده، ولع غذا کمتر شده، انرژی‌م بالاتره، گفتم به شما هم بگم.

برید تو سایت دکتر کرمانی و شروع کنید.

آناهيد  مسئلتون يا شيخ😁😁 مرغي كه زعفرونيه با چوب دارچين😐😐 بخورم مردم؟؟؟

واای بی خیال بابا بخور

خداوند بي نهايت است و لامكان و بي زمان اما به قدر فهم تو كوچك مي شود و به قدر نياز تو فرود مي آيد و به قدر آرزوي تو گسترده مي شود و به قدر ايمان تو كارگشا مي شود...

چوب دارچینو خالی خالی میخوای بخوری؟ 🙄

خداوند بي نهايت است و لامكان و بي زمان اما به قدر فهم تو كوچك مي شود و به قدر نياز تو فرود مي آيد و به قدر آرزوي تو گسترده مي شود و به قدر ايمان تو كارگشا مي شود...
نه بابا تو مايه مرغست

😑😑😑😑

هستیییی جونم مراعات کنی بد نیست .... چطور ؟

جایی مهمونی هستی ؟! 

ببین داخل سینه مرغ رو که زعفرون بهش نرسیده رو بخور .... زعفرون و دارچین به قول مامان روشنااا در حد چاشنی و کم اشکال نداره ولی بازم نینی تو خیلی کوچولوئه .... من نمی خوردم سه ماه اول ...

سه ماه دوم در حد خیلی خیلی کم ...در حد چاشنی ملایم تو غذاها اونم اگه مهمون بودم یا مهمون داشتم ..... 

💗الهی و ربی من لی غیرک💗
واقعا خسته شدم روم نمیشه ب همسرم بگم باز پریودم و ... همش دلم میخوا  زار بزنم میترسم چیز بدی ...

عزیزممم...دعا میکنم زودی مشکلت حل بشه .... خیلی سخته می‌دونم .ولی خودتو نباز. روحیت خراب بشه روی بیشتر شدن لکه بینیت موثره .

💗الهی و ربی من لی غیرک💗
واای بی خیال بابا بخور

نگارم جفتش بسیار گرم و قائده اوره ...کنجد هستی هم خیلی کوچیکه ...جاش سفت نشده هنوز ...باید مراعات کنه ...خصوصا که ممکنه چند قلو باشه .

💗الهی و ربی من لی غیرک💗