خداوند بي نهايت است و لامكان و بي زمان اما به قدر فهم تو كوچك مي شود و به قدر نياز تو فرود مي آيد و به قدر آرزوي تو گسترده مي شود و به قدر ايمان تو كارگشا مي شود...
به به چ امکاناتی اومده تو نی نی سایت😍 سلام نگار جانم خوبی عشقم میدونم بی وفام ولی خدا شاهده تو ه ...
به به پرستووو گلی😍😍😍
از این طرفااا
چه عجب ندای ما را لبیک گفتی
اقلا دویست بار صدات کردم😒
پرستو لکه بینی فقط بخاطر سردی رحمه
تو که کرجی یبارم برو طب سنتی چهارراه مصباح خیلی سرراسته من رفتم وقت گرفتنشم به روزه یبارم برو اونجا چی م
خداوند بي نهايت است و لامكان و بي زمان اما به قدر فهم تو كوچك مي شود و به قدر نياز تو فرود مي آيد و به قدر آرزوي تو گسترده مي شود و به قدر ايمان تو كارگشا مي شود...
فدات نگار جون شدمندم من اصلا نمیومد نی نی سایت یهو اومدم دیگه کلی اینجا پیشرفت کرده و صدام کردی و ...
چهارراه مصباح روبروی باشگاه کیانپور دکتر حمید زرنگار اهوازی
فقط با گرفتن نبض معاینه میکنه
از ساعت شش و نیم صبح تا یازده و نیم ویزیت میکنه همون روز همون جا نوبت میگیری
ضد بارداري بخوري درست ميشه دوفاستون شبي چندتا ميخوري؟
تو خوبی؟