2777
2789
عنوان

کیا مثل من هستن؟

113 بازدید | 14 پست

راستش حالا که کم مونده تا نی نیم به دنیا بیاد همه اش نگران این هستم که فامیل ها حتی خانواده خودم و شوهرم بیان دلم نمیخواد کسی بیاد به خصوص چون بچه کوچیک دارن همه اش نگران آن شب هستم که چطوری شام بدم دوست دارم همه بیان یک ساعت دیگه اش بزن تازه دوست دارم بچه هاشون رو هم نیارن همه اش نگران این هستم که بچه ام رو بغل کنن روم نشه بگم نکینید یا بوسش کنن یا عکس بگیرن من حساسم یا بقیه هم مثل من هستم البته مامانم یا خواهرام بدون بچه هاشون اذیت نمیشم

😂😂تو حساسي از الان بيخيال شو 

چون بچه هاشون ميخان بيان كلي باهاش بازي كنن 😂😂

ای خدای تنهاییِ من، چه بسا هر گره ای که در کار من می‌اندازی، همچون گره‌های قالی باشد که با آنها برای سرنوشتم، نقشی زیبا بیافرینی. هرچه مرمر ساییده‌تر شود، مجسمه زیباتر می‌شود.

منم همینطور بودم ولی همه چی عالی خود ب خود حل شد

یکی مثل #علیزاده تو دلِ کفر یه تنه داره شبکه‌های زنجیره‌ایِ ضددین و نظام و انقلاب رو میکوبه !از اتحاد ایران دم میزنه !یکی هم تو دلِ شیعه‌خونه تمام دغدغه‌ش اینه ک تو هیئت ماماناتون رو نفرستید خواستگاری یا فلان غذا رو پختم یا بریم فلان مداح روضه بترکونه!!!دومی تازه فریادم‌ میزنه#ما_اهل_کوفه_نیستیم!...

مامان پوریا:

وای بچه‌ها تازه فهمیدم چرا خواهرم انقدر تغییر کرده!😳

خواهرم با رژیم فستینگ دکتر کرمانی ۱۰ کیلو تو ۲ ماه کم کرد، منم وقتی دیدم چقدر حالش خوبه شروع کردم.

خودم هم خوابم بهتر شده، ولع غذا کمتر شده، انرژی‌م بالاتره، گفتم به شما هم بگم.

برید تو سایت دکتر کرمانی و شروع کنید.

من اینقدرحساس بودم یک اتفاق سر ختنه اش افتاد کلاحساسیتهام ازبین رفت

هرچی آرزوی خوب مال تو❤️🌱 امضا خدا پای تک تک آرزوهای قشنگتون ❤️🌱الهی حکمت خدا با آرزوی تو دلتون یکی باشه 🌱❤️

من بچه خواهرم یه بلاهایی سر بچم میاره ولی هیچی نمیگم بقیه هم میگن جلو بچه رو بگیر ناراحت میشه ولی خودم چیزی نمیگم ولی خانوادم خیلی حرص میخورن از دستش خودمم فقط حرص زیر پوستی میخورم ولی چون خواهرامو خیلی دوست دارم هیچ وقت ناراحتشون نمیکنم

نفرت یکی از مخرب ترین نوع شرایط ذهنی است . نفرت بدن را مسموم میکند و اثرات آن غیر قابل جبران است. نگرانی یکی از بدترین اشکال فعالیت ذهنی ، بعد از نفرت است که عمیقاً خود مخرب است . هیچ چیز در زندگی اتفاق نمی افتد - هیچ چیز - که ابتدا در سطح فکر نباشد.                              (کتاب گفت و گو با خدا - جلد اول)