2777
2789
عنوان

روز عمل پانچر

399 بازدید | 21 پست

سلام من روز نهم هستم 

قراره شنبه عمل بشم، هایپر شدم بهم یه امپول دادن بزنم گفتن عوارضشو میگیره، کسی هست که هایپر شده باشه و بعدش انتقال داده باشه و خوب شده باشه وضعیتش؟ 

عزیز اولین باره آی وی اف میکنی؟ دارو هات چقد شد هزینش؟

دخترم اگر عاشق شد...حاضرم زندگی ام را بدهم تا اورا به عشقش برسانم!!   میدانی؟؟   اگر انتخابش هم نادرست باشد  رسیدن به عشقش خیلی بهتر از آن است  که سالها با مردی زندگی کند و عقده  گرفتن دستهای عشقش پیرش کند!

مامان پوریا:

وای بچه‌ها تازه فهمیدم چرا خواهرم انقدر تغییر کرده!😳

خواهرم با رژیم فستینگ دکتر کرمانی ۱۰ کیلو تو ۲ ماه کم کرد، منم وقتی دیدم چقدر حالش خوبه شروع کردم.

خودم هم خوابم بهتر شده، ولع غذا کمتر شده، انرژی‌م بالاتره، گفتم به شما هم بگم.

برید تو سایت دکتر کرمانی و شروع کنید.

من خودم هایپر نشدم اما هر کی هایپر شده بود دکتر واسه دویا ۳ماه بعد وقت انتقال میداد بهشون،ان شاالله ک هر چی خیره واست‌پیش بیاد خیلیا هم دیدم بعد هایپر رفتن و طبیعی باردار شدن

من هایپر شدم.امپول هم چهار تا ستروتاید و 10تا هپارین زدم.اما انتقال نداد گفت بزار برا دو ماه دیگه 

خدایا ممنونم بابت لبخندی که دوباره به لبم نشست.عیدی  عید غدیرم ،خوش اومدی روشنی قلبم.
من هایپر شدم.امپول هم چهار تا ستروتاید و 10تا هپارین زدم.اما انتقال نداد گفت بزار برا دو ماه دیگه&nb ...

سروشاد جان بعد عمل درد داشتی؟ بعد پانچر منظورمه؟ بعدشم امپول داد؟ 

تا ابد که هایپر نمیمونی خوب میشی دیگه هایپر بشی الان برات انتقال نمیدن شانست رو میاره پایین

خیلی غمگینم الان 

کلی تو فشار روحی

تنها تو تهران تو هتل 

کلی هم میترسم از عوارض هایپری

خیلی غمگینم الان  کلی تو فشار روحی تنها تو تهران تو هتل  کلی هم میترسم از عوارض هایپری

من کااملا شرایطتو درک میکنم منم تو این وضعیت بودم ب خودت استرس نده اگرم هاپیر شدی و برات انتقال ندادن برو یکم روحیه تو بهتر کن فک کنم بعد چن وقت ک برگردی استرستم کمتر بشه 

من خودم هایپر نشدم اما هر کی هایپر شده بود دکتر واسه دویا ۳ماه بعد وقت انتقال میداد بهشون،ان شاالله ...

به من گفتن طبیعی بعیده مگر اینکه معجزه بشه!

الانم نگران هایپر بودنم میخوام خوب باشه حالم

سلام بله، با بیمه دفعه اول حدود دویست دوم پنجاه و هشت سوم دویست : ازاد! و اخرین بار هشتاد من تا ا ...

من شنیدم میلیونیه آخه، کجا انجام دادی

دخترم اگر عاشق شد...حاضرم زندگی ام را بدهم تا اورا به عشقش برسانم!!   میدانی؟؟   اگر انتخابش هم نادرست باشد  رسیدن به عشقش خیلی بهتر از آن است  که سالها با مردی زندگی کند و عقده  گرفتن دستهای عشقش پیرش کند!
به من گفتن طبیعی بعیده مگر اینکه معجزه بشه! الانم نگران هایپر بودنم میخوام خوب باشه حالم

چرا بعیده منم فک میکردم واسه من بعیده اما خداروشکر بعد ای وی اف طبیعی حامله شدم اصلا نگو بعیده

من کااملا شرایطتو درک میکنم منم تو این وضعیت بودم ب خودت استرس نده اگرم هاپیر شدی و برات انتقال نداد ...

مرسی عزیز دل

فقط اینکه بعد پانچر درد دارم؟ با توجه به این که هایپر شدم؟! 

امکانش هست درداش کمتر بشه؟

نگران نباش عزیزم چیز مهمی نیست فوقش بعدش یه کم دل درد داری بعد پانکچر هم مرتب دوغ و سفیده تخم مرغ ...

مرسی کلی دلگرمی داد بهم حرفت 

کجا بودی؟ من صارمم قراره هما بهرامی عملم کنه 

بسته به جراحم هست نه؟

مرسی عزیز دل فقط اینکه بعد پانچر درد دارم؟ با توجه به این که هایپر شدم؟!  امکانش هست درداش کم ...

دوستم هایپر شده بود اما اصلا درد نداشت تنها چیزی ک بود این بود ک دکتر بهش گفته بود ادرارشو جمع کنه مشکل خاصیم‌نداشت