2777
2789
كرم ارايشي ايو روشه فرانسويه خط چشم مايع ماژيكي مُدا يا اِتُد  رژم من ميرم تست ميكنم هررنگي خ ...

ممنون عزیزم😘

منم کراتین خیلی دوست دالم؛ اما گفتند که ضرر داره برای مو ؛منصرف شدم

کک و مک هم که نمی‌دونم چرا داره همینطور زیاد میشه ؛ طب سنتی میگه از سودای بدن هست 

باید از بدن خارج شه

همین پریودی ها ؛ دفع خون؛ شیردادن ؛ باعث خروج سودا میشه 

احساس می کنم پاکسازی یه کار بیخوده؛ زیاد تاثیر نداره ؛ یه بار فقط پیش آرایشگر پاکسازی کردم.

من کرم پودر اوریفلیم استفاده میکنم، خیلی با کیفیت و عالیه مداد ابرو و لب همیشه اتٌد میگیرم، اصلا تم ...

گلم ممنون😍

بیرون ضدآفتاب می زنم

تا چندماه پیش خارجی میزدم ؛ اما رفته بالای صد ؛ صد و پنجاه

کرم پودر  بیشتر برا مهمونی زنونه یا تو خونه می خواستم مارک خوبی باشه پوستم آسیب نبینه

ببین من یه پیشنهاد بهت بدم؟ خودم وقتی انجامش دادم توی زندگیم معجزه کرد.

قبل از هر تصمیمی چند دقیقه وقت بزار و برو کاملاً رایگان تست روانشناسی DMB مادران رو بزن. از جواب تست سوپرایز می شی، کلی از مشکلاتت می فهمی و راه حل می گیری.

تازه بعدش بازم بدون هیچ هزینه ای می تونی از مشاوره تلفنی با متخصص استفاده کنی و راهنمایی بگیری.

لینک 100% رایگان تست DMB

گلم ممنون😍 بیرون ضدآفتاب می زنم تا چندماه پیش خارجی میزدم ؛ اما رفته بالای صد ؛ صد و پنجاه کرم پ ...

خواهش میکنم عزیزم

حقیقتش من خیلی ساله ضد آفتاب نگرفتم

آخرین باری که استفاده  کردم دکتر ژیلا بود که اصلا راضی نبودم

از کرم پودری که گفتم خیلی راضیم و به پوستم میسازه، فقط نمیدونم تستر داره که شما هم امتحانش کنید یا نه  

خدایا بابت هر شبی که بی شکر سر بر بالین گذاشتم، بابت هر صبحی که بی سلام به تو آغاز کردم، بابت لحظات شادی که به یاد تو نبودم،بابت هر گره ای که به دست تو باز شد و من به شانس نسبت دادم،بابت هر گره ای که به دستم کور شد و من تو را مقصر دانستم،مـــرا ببـــخـش ….کمک کن تا بفهمم تو، کنار منی، نه روبروی من!
گلم ممنون😍 بیرون ضدآفتاب می زنم تا چندماه پیش خارجی میزدم ؛ اما رفته بالای صد ؛ صد و پنجاه کرم پ ...

راستی خواهر بزرگم همیشه آرایش داره حتی تو خونه، اون کرم پودرش لورآل هستش و خیلی راضیه. پوستشو خراب نکرده اصلا

خدایا بابت هر شبی که بی شکر سر بر بالین گذاشتم، بابت هر صبحی که بی سلام به تو آغاز کردم، بابت لحظات شادی که به یاد تو نبودم،بابت هر گره ای که به دست تو باز شد و من به شانس نسبت دادم،بابت هر گره ای که به دستم کور شد و من تو را مقصر دانستم،مـــرا ببـــخـش ….کمک کن تا بفهمم تو، کنار منی، نه روبروی من!
خواهش میکنم عزیزم حقیقتش من خیلی ساله ضد آفتاب نگرفتم آخرین باری که استفاده  کردم دکتر ژیلا ب ...

اینجا خوزستان هست 😀

ضدآفتاب هم بزنی باز آفتاب می سوزونت

نزنی که بیشتر 

اما گاهی حس میکنم این کک و مک ها مال همین ضدآفتاب هاست یا شایدم آفتاب 

من که همیشه مارک خوب هم میزدم

ممنون عزیزم😘 منم کراتین خیلی دوست دالم؛ اما گفتند که ضرر داره برای مو ؛منصرف شدم کک و مک هم که نم ...

نه عزيزم

پاكسازي زير نظر دكتر پوست منظورمه

ارايشگرا كه فقط دستگاه بخور دارن،فايده نداره

يكي از اشناهامون موهاش مجعد بود رفته كراتين الان چندساله مرتب ميره،خيلي راضي بود

حالا من يه دوره ميرم ببينم چي ميشه

اینجا خوزستان هست 😀 ضدآفتاب هم بزنی باز آفتاب می سوزونت نزنی که بیشتر  اما گاهی حس میکنم ای ...

اوه بهارجان

حالاكه اونجايي حتما ضدافتاب با اس پي اف بالابگير

اره كك و مك ماله اقتابم ميشه

براش هزينه كن كه خداي نكرده بخواي پوست خرابو درمان كني هم هزينه بره و هم مدت زيادي زمان ميبره

بنظرم ضدافتاب بيودرما،يا فتو درم عالين

اس پي اف ١٠٠درصدن

ولي الان بايد گرون باشن،،،ببين تستر دارن به پوستت ميفته بخر جهندمِ😂ضرر

اوه بهارجان حالاكه اونجايي حتما ضدافتاب با اس پي اف بالابگير اره كك و مك ماله اقتابم ميشه براش هز ...

همون ضدآفتابم چندسال بیودرما بود؛ چندماهه دیگه نمی خرم؛ احساس می کنم کک و مک بیشتر از تغذیه باشه؛ چون که من برا ضدآفتاب واقعا چندین ساله هزینه میکنم اما باز انگاری تاثیر نداره.

اتفاقا اس پی اف صد هم میزدم .

بچه ها سلام.... دعوام نکنید من یه ترس عمیقی دارم... اونم خیانت همسرمه... گاهی ساعت ها غمگین می شی ...

خواهر فک نکناااا،سرت میاد خدایی نکرده.

من که اصلا فکر نمیکنم.نمیدونم چون نافهمم،یا خودم زدم بیخیالی...

جوری خدا رو توی تک تک لحظه سزارین شدنم لمس کردم،که اگه طبیعی میشد،درک نمیکردم.ممنون خدا جون،که همیشه حواست هست و قشنگترین لحظه ها رو برام میسازی.تو بخواهی،سومی طبیعی میارم😁😍

دوستان برای صفابانو اینحا قدر بخونیم.

۸۵ تا شده

جوری خدا رو توی تک تک لحظه سزارین شدنم لمس کردم،که اگه طبیعی میشد،درک نمیکردم.ممنون خدا جون،که همیشه حواست هست و قشنگترین لحظه ها رو برام میسازی.تو بخواهی،سومی طبیعی میارم😁😍

۹۰ تا

سلام این منظورتونه؟ https://www.ninisite.com/discussion/topic/2289936/دورهمی-مادرانه-نگهداری-نوزا ...

ممنونم عزیزم آره همین مد نظرم بود دوست دارم از صحبتهای دوستان استفاده کنم منم یه دختر ۴ ساله و دختر دوماهه دارم