2777
2789
عنوان

چیشده یعنی؟

93 بازدید | 14 پست

خانوما

من قبلنا موقع قاعدگیم،کلی درد میکشیدم،گلاب بروتون همراه با استفراغ و اینا

یعنی گریه میکردم از درد

الان تقریبا سه ماهه خیلی کم درد دارم

نگران شدم😂

چی شده ینی

دردا کجا رفتن یهو؟

طبیعیه ینی؟

خخخخخخ والا ادم انقد درد می کشه هر وخ درد نداره نگران میش 😂😂😂😂😂😂😂😂😂😂😂😂

دلم ی اتفاق خوب میخاد از جنس معجزه های خالق بی همتا، همان معجزه ای منتظرش هستم😔

یه چیزی بهت بگم؟ همین الان برای خودت و عزیزات انجام بده.

من توی همین نی نی سایت با دکتر گلشنی آشنا شدم یه کار خیلی خفن و کاملاً رایگانی دارن که حتماً بهت توصیه می کنم خودت و نزدیکانت برید آنلاین نوبت بگیرید و بدون هزینه انجامش بدید.

تنها جایی که با یه ویزیت آنلاین اختصاصی با متخصص تمام مشکلات بدنت از کمردرد تا قوزپشتی و کف پای صاف و... دقیق بررسی می شه و بهت راهکار می دن کل این مراحل هم بدون هزینه و رایگان.

لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

بدن ادم هر از چند وقتی تغییر میکنه. من قبلا اصلا درد نداشتم و اصلا درک نمیکردم میگن درد داریم یعنی چی. ولی بعد چند سال درد اومد سراغم و خیلی خونریزیم زیاد شد. رفتم دکتر گفت طبیعیه. الان هم درد دارم ولی خیلی خونریزیم کم شده.  و تو 4 روز همه چیز تموم میشه. بازم رفتم دکتر بعد کلی معاینه و ازمایش گفت هیچ مشکلی نداری. بدن خانمها هر از چند وقتی سیستمش تغییر میکنه

بدن ادم هر از چند وقتی تغییر میکنه. من قبلا اصلا درد نداشتم و اصلا درک نمیکردم میگن درد داریم یعنی چ ...

خدا نصیب کنه از این تغییرات مثبت😭

میمیرمو زنده میشدم

البته بجاش خونریزیم شدیدا افزایش پیدا کرده

خدا نصیب کنه از این تغییرات مثبت😭 میمیرمو زنده میشدم البته بجاش خونریزیم شدیدا افزایش پیدا کرده

منم ماه هایی که خونریزیم شدیده یا درد ندارم یا خیلی کمه دردم ولی وقتی خونریزیم کم باشه درد دارم ولی نه به شدت قبلآ 

خدا نصیب کنه از این تغییرات مثبت😭 میمیرمو زنده میشدم البته بجاش خونریزیم شدیدا افزایش پیدا کرده

اوفففف. اصلا کلا پروسه خیلی خیلی مزخرفیه. بعد خدا میگه عدالت رو رعایت کردم. عدالت اینه که مردا دراز دراز برا خودشون بگردن و ظلم کنن به زنای بدبخت ولی زنا هر ماه درد بکشن بعدم درد زایمان و بارداری رو تحمل کنن و همه جور حمالی برا شوهر و بچه هاشون بکنن در اخر مردا بهشون ظلم کنن بخاطر ننه هاشون؟