2789
این بیماری 90 درصد مقاربته واگه شکایت کنی میری پزشکی قانونی اونم میبرن ازمایش وبرسی اگه ازاون گرفته ...

جدا؟انشالا اینطوری جدایی آسونم بشه ولی اگه من از اپلاسیون گرفته باشم و به اون داده باشم چی؟شکایت میکنه؟

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

چرا میخوای از حق وحقوقت بگذری ؟؟ اشتباه میکنی

ججمهریه آنچنان هم ندارم خودم نمیخواستم .نه مهریه نمیخوام هرچند مریض شدم یا از اون یا اونطور که میگن از اپلاسیون فقط خدا میدونه 

جدا؟انشالا اینطوری جدایی آسونم بشه ولی اگه من از اپلاسیون گرفته باشم و به اون داده باشم چی؟شکایت میک ...

اخه اپلاسیون مگه بهداشتی نبوده بعدم فک نکنم اپلاسیون باشه چون وارد اونجاک نشده برو باچند تاپزشک مشورت کن

ججمهریه آنچنان هم ندارم خودم نمیخواستم .نه مهریه نمیخوام هرچند مریض شدم یا از اون یا اونطور که میگن ...

اگه مشکل دیگه نداره خو بشین سرزندگیت به عواقب طلاق فکرکن مخصوصاالان ک به هرطریقی بیمارشدی

اگه مشکل دیگه نداره خو بشین سرزندگیت به عواقب طلاق فکرکن مخصوصاالان ک به هرطریقی بیمارشدی

نمیتونم تحملش کنم حرفای بد و زشت میزنه فحشای زشت تو رابطه به خانوادم فحش میده چشم چرونه در مورد اعضای بدن خانوادم صحبت میکنه تا میریم خونمون به مامانم گفتم چادر سرت کن

سلام دوست عزیز من برای ی مشکلی نیاز به وکیل داشتم یکی از دوستانم بهم ی اپلیکیشنی معرفی کرد که وکلا مشاوره میدادن

منم مشاوره دریافت کردم خیلی هم بصرفه بود

پیشنهاد میکنم شماهم نصب کن

https://www.animoshaver.ir/