2789
خودتم بری حق وحقوق نمیدن بهت مرده عدم تمکین میگیره 

من حق و حقوق و مهریه نمیخوام فقط جهیزیم میخوام مهریه رو هم نمیخوام اجرا نمیذارم اما نمیبخشم هم که طلاقم بده طلاق که داد یه قرونم نمیخوام

اگه میدونی سادس اهل شکایت نیس جمع کن ببر

نه اهلش هست ببین مشکلاتی داره نمیشه باهاش زندگی کرد به زور میخواد من نگه داره باعث شد من ازش مریضی هم بگیرم من نمیخوام دیگه باهاش باشم 

نی‌نی سایتی‌های عزیز

دنبال یه جای مطمئن برای یاد گرفتن نکات بارداری، نگهداری نوزاد، تربیت کودک و بهبود رابطه با همسر هستی؟

توی کانال "بله" ما هر روز:

✅ نکات کاربردی مادر و کودک

✅ آموزش‌های تربیتی

✅ توصیه‌های روانشناسی خانواده

✅ ایده‌های رشد و بازی با کودک

✅ مطالب سلامت زنان و بارداری

و کلی مطلب جذاب دیگه منتشر می‌شه...

به جمع ما بپیوند و از این محتوای  کاربردی استفاده کن.  🌷   مشاهده: 

در مورد بیرون بردن جهیزیه از منزل با حکم قانونی میخوام بدونم برگه ای چیزی باید گرفته بشه؟که حق بیرون ...

عزیزم دادخواست استرداد جهیزیه بده

قسمت ستون خواسته بنویس بدوا" تقاضا ی تامین خواسته .

یک روزه بهت میدن  ولی باید یه مبلغی به عنوان امانت به دادگاه بسپاری . که آخر کار بهت پس میدن

با بعضی ها نباید بحث کرد ؛ باید به نفهمی شون احترام گذاشت.
نه

ایرادی نداره .

یک لیست تهیه کن . در این صورت این لیست ، جهیزیه محسوب نمیشه . و شما باید استرداد اموال رو بخوای.  رویه دادگاه همون ه . فقط عنوان خواسته تغییر می کنه. نگران نباش . در مورد اموال زن و شوهر هم سرقت منتفی هست  . نگران نباش.

در ضمن ممکنه قاضی ازت شاهد بخواد

ایرادی نداره . یک لیست تهیه کن . در این صورت این لیست ، جهیزیه محسوب نمیشه . و شما باید استرداد امو ...

مرسی عزیزم چشم شاهد مثلا خانوادم یا خانوادش ؟خانوادش شر هستن احتمالا نیان به عنوان شاهد

مرسی عزیزم چشم شاهد مثلا خانوادم یا خانوادش ؟خانوادش شر هستن احتمالا نیان به عنوان شاهد

نمیخوام فامیل متوجه بشن .لباس هام چی ؟به بابام میگم یه سری وسایل و لباسام قایمکی ببرم میگه نه میگن دزدیه لباسایی که واسم خرید هم گذاشتم فقط یه حلقه که پایش خریدیم رو برداشتیم سکه هایی هم که بهش دادیم در کند قفله اونارو هم بیخیال نمیبرم طلاهام هم که به عنوان هدیه اینا دادن نمیخوام واسه پول نیمدم که بخوام پول ببرم

مهم نیست کی باشه . فقط با علم و اطلاع شهادت بده . بهم درخواست  دوستی بهم بده . که آگه بعد سوالی داشتی بپرسی

مهم نیست کی باشه . فقط با علم و اطلاع شهادت بده . بهم درخواست  دوستی بهم بده . که آگه بعد سوالی ...

یه سوال دیگه من اچ پی وی گرفتم  نمیخوام اسمش بیارم میگه از استخر و اپلاسیون گرفتی ولی میگن از رابطه جنسیه چطور متوجه بشم چطور گرفتم دختر پاکی هم بودم و رابطه غیر شرع نداشتم دوست پسر هم نداشتم فقط لیزر و استخر و اپلاسیون

یه سوال دیگه من اچ پی وی گرفتم  نمیخوام اسمش بیارم میگه از استخر و اپلاسیون گرفتی ولی میگن از ر ...

این بیماری 90 درصد مقاربته واگه شکایت کنی میری پزشکی قانونی اونم میبرن ازمایش وبرسی اگه ازاون گرفته باشی مشخص میشه