2789
عنوان

درد و دل

137 بازدید | 20 پست

سلام 

ی وقتایی شده ک ناراحت باشین ولی ندونین چرا ناراحتین . 

من کم حرفم ینی تا وقتی بحث ک بتونم توش نظر بدم پیش نیاد حرف نمیزنم . من عقد کردم بعد زیاد حرفی ندارم ک با خانواده شوهرم بزنم جاریامم از من بزرگتر و اینکه حرفاشونم برام جالب نیس من دیروز ی بحثی تو خونمون پیش اومد ک کلی ناراحت شدم بعد دیروزم قرار بود برم نامزدی پسرخاله شوهرم این ناراحتی خیلی روم تاثیر گذاشت  زیاد با کسی حرف نزدم فقد تارف بعدشم چون حال هوام خوب نبود نتونستم مهربون باشم یا هیچ حرفی ب دهنم نمیومد ک بزنم خیلی سعی کردم خوب باشم . تازگیام خیلی خودمو با بقیع مقایسه میکنم البته نه هرکسی و اینم بگم ک ۱۹ سالم . بنظرتون چمه انگار هیچی ندارم ک بتونه منو راضی کنه 

عزیزم نباید دنبال خوشحالی و سرحالی بگردی

چیزی نمیتونه آدمو خوشنود کنه مگر اینکه خوشحالی درونی باشه

یعنی شما زمانی که از لایه های درونی وجودت احساس رضایت و خوشحالی کنی حتما روحت هم خوشحال میشه

پس بشین فکر کن ببین واقعا چی کی کجا تورو خوشحال میکنه اونارو پیداکن برو دنبالشون و انجام بده 

حتما فرد خوشحال و سرحالی میشی😘😘

هر روز بیشتر از دیروز دوستت دارم..گویی در قلبم بروزرسانی میشوی🤗😍

نی‌نی سایتی‌های عزیز

دنبال یه جای مطمئن برای یاد گرفتن نکات بارداری، نگهداری نوزاد، تربیت کودک و بهبود رابطه با همسر هستی؟

توی کانال "بله" ما هر روز:

✅ نکات کاربردی مادر و کودک

✅ آموزش‌های تربیتی

✅ توصیه‌های روانشناسی خانواده

✅ ایده‌های رشد و بازی با کودک

✅ مطالب سلامت زنان و بارداری

و کلی مطلب جذاب دیگه منتشر می‌شه...

به جمع ما بپیوند و از این محتوای  کاربردی استفاده کن.  🌷   مشاهده: 

عزیزم نباید دنبال خوشحالی و سرحالی بگردی چیزی نمیتونه آدمو خوشنود کنه مگر اینکه خوشحالی درونی باشه ...

خیلی ممنون ولی از دیروز تازه هی ب چیزای فکر میکنم بیشتر میریزم بهم 

عزيزم فقط تاميتوني حواست باشه كه خودتا كم نگيري جلوشون كه اعتماد به نفس ت ازبين بره مثل من بشي كلاس ...

اتفاقن همشون وصع مالی خیییلی خوبی دارن ولی خانواده همسر من  نسبت ب اونا وضع مالیشون در اون حد نیست ولی خانواده اصیلی هستن از اونا ک خساست براشون معنا نداره . منم خانواده ی محترم و با ابروی دارم از اونا ک همجا احترامشون هست وضع مالی مونم معمولی رو ب خوب میشه گفت تقریبا . اینارو گفتم ک ب این برسم اره اصن خودمو دست کم نمیگیرم 

خیلی ممنون ولی از دیروز تازه هی ب چیزای فکر میکنم بیشتر میریزم بهم 

اصلا به هیچ عنوان نباید فکر کنی

باید خیلی سریع حواستو با ی موزیک با ی درست کردن غذای مورد علاقت پرت کنی حتی شده بلند بلند با خودت حرف بزنی و بگی کی چقدر خوشحالی

این موارد کاملا تایید شده هست از نظر روانشناسان

سعی کن زیاد مطالعه کنی برو توی کانالهای انگیزشی مثبت اندیشی .

توام عقدی !؟ 

نه عروسی کردم میرفتم خونه شوهرم اینا حرفی واسه گفتن نداشتم همش به مغزم فشار میووردم بحثی موضوعی پیدا کنم خیلی وقتا ساکت بودم شوهرمم همش میگفت چرا خرف نمیزنی الان بعد از دوسال بهتر شدم

برای پسر 1 سالم که وزنش کمه یه دونه صلوات میفرستین  هرکی نی نیش وزنش کم و بدغذاست ریپلی کنه درد و دل کنیم  
اخه با خانوادمم قهرم نشستم تو اتاق

کلا من با قهر کاملا مخالفم

آدم وقتی میتونه حرف بزنه چرا ی گوشه بشینه قهر کنه 

صحبت کردن راه حل تمام مشکلاته

نه عروسی کردم میرفتم خونه شوهرم اینا حرفی واسه گفتن نداشتم همش به مغزم فشار میووردم بحثی موضوعی پیدا ...

الان ب من همش میگن چرا حرف نمیزنی شوهرمم میگه خوب ی چیزی بگو من واسه شوهرمم زیاد حرفی ندارم بزنم دیشب زنداییشون میگف کم حرف ساکت بهتر چیه مث ما بعد مادرشوهرم میگفت نه کجاش خوبه حالا میاد تو فامیل خودم میگیرده سر زبون پیدا میکنه انگار من حرف زدن بلد نیستم اتفاقن من با خانواده ی خودمم عمه و خاله و... کلی حرف میزنم چون حرف مشترک داریم ولی چرا درک نمیکنن اینو