2777
2789
عنوان

آی ام حسود! 😂

| مشاهده متن کامل بحث + 301 بازدید | 39 پست

نی‌نی سایتی‌های عزیز

دنبال یه جای مطمئن برای یاد گرفتن نکات بارداری، نگهداری نوزاد، تربیت کودک و بهبود رابطه با همسر هستی؟

توی کانال "بله" ما هر روز:

✅ نکات کاربردی مادر و کودک

✅ آموزش‌های تربیتی

✅ توصیه‌های روانشناسی خانواده

✅ ایده‌های رشد و بازی با کودک

✅ مطالب سلامت زنان و بارداری

و کلی مطلب جذاب دیگه منتشر می‌شه...

به جمع ما بپیوند و از این محتوای  کاربردی استفاده کن.  🌷

اولش همه جوگیرن مخصوصا ایران که روابط محدوده بخصوص شهرستانهاتانامزدمیکنن فک میکنن چه خبرشده بعدکه بر ...

نه بابا اینا همش ور دل همن، از خواهرم بعیده، اینجوری نبود 😳😳

خواهرامم گاهی با اکانت من تاپیک میزنن 🤗
مسخره کردن ک...مگه عقده این؟کارا دیگه اشونم جالب نیس اصلا😐تو حسود نیستی تو باشعوری

وای خواهرم جلو اون اصلا یکی دیگه میشه، هی میخواد منو خراب کنه😖😖😖نمیدونم چرا 

انشالا شماهم عشق خوبی نصیبت بشه همش باهاش بگی بخندی.ماهم نامزد بودیم با همسرم همینطوری بودیم حتی تا ...

به شخصه روم نمیشه تحت هیچ شرایطی

والا من هر جور حساب میکنم روم نمیشه 

درست میگی واقعا رو میخواد منو شوهرم دوران نامزدی اصلا تاوقتی ازدواج کردیم خونه مامانم باهم حرف نمیزدیم تااون زمان هم نموند شب پیشم

ولی خب بیخیال بزار خوش باشن

👇👇👇خانما آقایون لیدی  اند جنتلمن نی نی سایتی ها بشنوید و آگاه باشید نام کاربری من جاندیا هستش یه اسم کره ایه تو فیلم پسران برتر از گل تورو خدا فکر بد نکنین 😢😢😢بعدشم خودم میدونم که اسمش گیوم جاندی بود کاربری قبلیم جاندی بود که ترکید مجبور شدم اینو بزارم جاندیاکه سایت قبول کنه😁😁😁😢😢😢😢👆👆👆👆            من به مرگی فکرمیکنم که زندگی هدیه میده....من یک حامی اهدای عضو هستم😍😍تاخدا بنده نواز است به خلقش چه نیاز؟؟؟................. میکشم ناز یکی تا به همه ناز کنم😍😍😍😍                 درسته بهشت جای خوبیه اما بچه های جهنم همه آشنان😁😁            وای من تنوع امضاهام چه زیاده 😥😥😁😁😁
وای خواهرم جلو اون اصلا یکی دیگه میشه، هی میخواد منو خراب کنه😖😖😖نمیدونم چرا 

جو گرفته بهش جلو شوهرش تذکر بده بگو جو گیر نشو نذار احترام بشکنه شوهرش حتی اگه خواهرتم مسخره میکنه نباید مسخره کنه 

جو گرفته بهش جلو شوهرش تذکر بده بگو جو گیر نشو نذار احترام بشکنه شوهرش حتی اگه خواهرتم مسخره میکنه ن ...

آره من دامپزشکم تا می بینتم شوهرش هی از دام و اینا میگه میخنده، یجورایی تیکه میندازه

درست میگی واقعا رو میخواد منو شوهرم دوران نامزدی اصلا تاوقتی ازدواج کردیم خونه مامانم باهم حرف نمیزد ...

آره منم فک کنم همینجوری بشم، آخه سالها این خواهرمو تو سر من میزدن که تو بی حیایی و این نجیبه، چه کارا که نکرد...... حالا خودشون میگن ما چقد الکی به این ذوق کردیم 

آره منم فک کنم همینجوری بشم، آخه سالها این خواهرمو تو سر من میزدن که تو بی حیایی و این نجیبه، چه کار ...

خخخخخ آب زیرکاهه ها

👇👇👇خانما آقایون لیدی  اند جنتلمن نی نی سایتی ها بشنوید و آگاه باشید نام کاربری من جاندیا هستش یه اسم کره ایه تو فیلم پسران برتر از گل تورو خدا فکر بد نکنین 😢😢😢بعدشم خودم میدونم که اسمش گیوم جاندی بود کاربری قبلیم جاندی بود که ترکید مجبور شدم اینو بزارم جاندیاکه سایت قبول کنه😁😁😁😢😢😢😢👆👆👆👆            من به مرگی فکرمیکنم که زندگی هدیه میده....من یک حامی اهدای عضو هستم😍😍تاخدا بنده نواز است به خلقش چه نیاز؟؟؟................. میکشم ناز یکی تا به همه ناز کنم😍😍😍😍                 درسته بهشت جای خوبیه اما بچه های جهنم همه آشنان😁😁            وای من تنوع امضاهام چه زیاده 😥😥😁😁😁