2777
2789

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

عزیزم خیلی ها مثل منوتوهمین ارزو رودارن ولی چ میشه کردبایدبسپاریمش ب خدا خودمم ۲سالو۶ماه انتظاردارم میکشم باورت میشه حتی منوشوهرمم هیچ مشکلی نداریم بعضی وقتا دم غروبامیشینم زار میزنم وقتی بچه کوچیکیوبغل مامان باباش میبینم حسرت میخورم میگم خدایا چرابه ماهم همچین نعمتی نمیدی ک من وشوهرم باحسرت نگاه بچه های مردم نکنیم بخدابدجورخونم سوت وکوره از ته دلم میخام صدای خنده وگریه بچه توخونم بپیچه خدایاخودت نگاهی ب دل شکسته ماکن دامنمون سبزبشه الهی آمین😢😢😢

خداجونم مواظب بچم باش بندبند دلم به بندبند وجودش بستست خداجونم هدیه قشنگتو سالم وسلامت به دستم برسون قول میدم همیشه مواظبش باشم ببشترازجونم 😙خدایاخودت دامن تمام منتظراروسبزکن 😊

گلم طاقت بیار یکم.

بچه ها خیلیا منتظرن.من خودم امروز فردا موعدم و این اولین انتظارمه.

اما تا حالا شنیدید ک چیزی را نباید زوری از خدا خواست؟

شنیدید ک خدا هرچیزی رو ب وقتش میده به آدم؟؟

عزیزم خیلی ها مثل منوتوهمین ارزو رودارن ولی چ میشه کردبایدبسپاریمش ب خدا خودمم ۲سالو۶ماه انتظاردارم ...

عزيزم ايشالله خدا قسمتت كنه من كه اين هفته خواهر شوهرام زايمان كردن وقتي بچه هاشونو ميبينم قند تو دلم اب ميشه از ته دل ميخوام منم رو تخت بيمارستان باشم بچمو بيارن بدن بغلم اما حيف

خدا شكرت🙏🏻 
منممممم میخوااااام     دیشبم با شوهرم سره این مسئله حرفمون شد

عزيزم ايشالله دامنت به زودي سبز ميشه و ني ني ت رو بغلت ميگري خدا اون لحظه رو برا همه منتظرا به زودي بياره❤️🙏🏻🤱🏻

خدا شكرت🙏🏻