np____rk مدیر استارتر عضویت: 1396/10/19 تعداد پست: 910 عنوان ديگه خسته شدم 173 بازدید | 19 پست ديگه خسته شدم دلم ميخواد منم ني نيمو بغل بگيرم😞 خدا خودت يه نظر به ما كن😭 منم دلم ميخواد مامان شم خدا شكرت🙏🏻 1397/05/24 | 11:51 4 نفر لایک کرده اند ... گزارش تاپیک نامناسب
گومبولی عضویت: 1396/10/16 تعداد پست: 48690 انشاالله بهتون فرزند سالم و صالح میده🌷 ماه هاست دنیا دارد ضدعفونی می شود گویی مهمان ویژه ای در راه است ....
amirrezaaa عضویت: 1397/05/15 تعداد پست: 1111 الهی بمیرمچن وقته اقدامی؟؟؟چن ساله ازدواج کردی؟ عشق باید ازته دل باشه وگرنه چشم هردفعه یکی بهترشو میبینه❤
مونا18 عضویت: 1397/05/12 تعداد پست: 7166 منم تو وضعیت شما هستم خسته شدم اما ناامید نمیشم، مطمئنم به زودی میشهواسه شما هم همین آرزو رو دارم عزیزم🌹 دستمو ول نکن🤲🏻
reyhan_reyhan عضویت: 1397/05/23 تعداد پست: 204 منممممم میخوااااام دیشبم با شوهرم سره این مسئله حرفمون شد گاهی اينقد دلتو پرکردن تا ميای حرف بزنی ازچشمات ميريزه بیرون (:
sanazi76 عضویت: 1397/02/16 تعداد پست: 3371 عزیزم خیلی ها مثل منوتوهمین ارزو رودارن ولی چ میشه کردبایدبسپاریمش ب خدا خودمم ۲سالو۶ماه انتظاردارم میکشم باورت میشه حتی منوشوهرمم هیچ مشکلی نداریم بعضی وقتا دم غروبامیشینم زار میزنم وقتی بچه کوچیکیوبغل مامان باباش میبینم حسرت میخورم میگم خدایا چرابه ماهم همچین نعمتی نمیدی ک من وشوهرم باحسرت نگاه بچه های مردم نکنیم بخدابدجورخونم سوت وکوره از ته دلم میخام صدای خنده وگریه بچه توخونم بپیچه خدایاخودت نگاهی ب دل شکسته ماکن دامنمون سبزبشه الهی آمین😢😢😢 خداجونم مواظب بچم باش بندبند دلم به بندبند وجودش بستست خداجونم هدیه قشنگتو سالم وسلامت به دستم برسون قول میدم همیشه مواظبش باشم ببشترازجونم 😙خدایاخودت دامن تمام منتظراروسبزکن 😊
بهناز146 عضویت: 1392/09/03 تعداد پست: 1643 انشاالله به زودی دامنت سبز بشه عزیزم درکنار دیگران، تنها زندگی کردن رو یاد بگیر، چون هیچکس موندنی نیست...
np____rk مدیر استارتر عضویت: 1396/10/19 تعداد پست: 910 الهی بمیرم چن وقته اقدامی؟؟؟چن ساله ازدواج کردی؟ 1/5ازدواج كردم ١/٥هم اقدامم متاسفانه چاقم دليل بچه دار مدشنم اينه خدا شكرت🙏🏻
اآسنات عضویت: 1397/01/09 تعداد پست: 43818 گلم طاقت بیار یکم.بچه ها خیلیا منتظرن.من خودم امروز فردا موعدم و این اولین انتظارمه.اما تا حالا شنیدید ک چیزی را نباید زوری از خدا خواست؟شنیدید ک خدا هرچیزی رو ب وقتش میده به آدم؟؟
np____rk مدیر استارتر عضویت: 1396/10/19 تعداد پست: 910 عزیزم خیلی ها مثل منوتوهمین ارزو رودارن ولی چ میشه کردبایدبسپاریمش ب خدا خودمم ۲سالو۶ماه انتظاردارم ... عزيزم ايشالله خدا قسمتت كنه من كه اين هفته خواهر شوهرام زايمان كردن وقتي بچه هاشونو ميبينم قند تو دلم اب ميشه از ته دل ميخوام منم رو تخت بيمارستان باشم بچمو بيارن بدن بغلم اما حيف خدا شكرت🙏🏻
np____rk مدیر استارتر عضویت: 1396/10/19 تعداد پست: 910 منممممم میخوااااام دیشبم با شوهرم سره این مسئله حرفمون شد عزيزم ايشالله دامنت به زودي سبز ميشه و ني ني ت رو بغلت ميگري خدا اون لحظه رو برا همه منتظرا به زودي بياره❤️🙏🏻🤱🏻 خدا شكرت🙏🏻