2777
2789
عنوان

قابلمه های خش شده

79 بازدید | 3 پست

بچه ها قابلمه سرامیکی ک تهش خش شده رو‌شما میندازین؟

من توش خورشت میذارم خواهرم میگه ضرر داره

نامت را هر چه میخواهند بگذارند، تو برای من معجزه ای، خدای مهربونم چطوری شکر کنم ک لایق این لحظه ها باشه، شکررررر برای معجزه ات

من قابلمه تفلونم تهش خش شده نمیدونم دلم نمیاد بندازم خب تمام قابلمه ها سالمه دوتا کوچیکاش از بین رفتن دیگه. سرویسم ناقص میشه انقدم گرونه قابلمه که

نزول نصرت الهی، قواعد و سنت‌هایی دارد. به میزانی که با سنت‌های الهی همراه شوید، نصرت الهی را دریافت می‌کنید و پیروزی دین خدا به دست شما واقع می‌شود....اللهم نشکوا الیک فقد نبینا و غیبت ولینا....  

من قابلمه تفلونم تهش خش شده نمیدونم دلم نمیاد بندازم خب تمام قابلمه ها سالمه دوتا کوچیکاش از بین رفت ...

اره منم دقیقا همین

سرامیکیه کوچیکش خش شده

بزرگا همه سالم خواهرم میگه بنداز

نامت را هر چه میخواهند بگذارند، تو برای من معجزه ای، خدای مهربونم چطوری شکر کنم ک لایق این لحظه ها باشه، شکررررر برای معجزه ات

ببین من یه پیشنهاد بهت بدم؟ خودم وقتی انجامش دادم توی زندگیم معجزه کرد.

قبل از هر تصمیمی چند دقیقه وقت بزار و برو کاملاً رایگان تست روانشناسی DMB مادران رو بزن. از جواب تست سوپرایز می شی، کلی از مشکلاتت می فهمی و راه حل می گیری.

تازه بعدش بازم بدون هیچ هزینه ای می تونی از مشاوره تلفنی با متخصص استفاده کنی و راهنمایی بگیری.

لینک 100% رایگان تست DMB

اره منم دقیقا همین سرامیکیه کوچیکش خش شده بزرگا همه سالم خواهرم میگه بنداز

ادم دلش نمیاد خو. کلی پول میدی میخری. اگه بخوای ارزونم بخری که سریع نابود میشه. نمیدونم تعمیر نمیشن؟

نزول نصرت الهی، قواعد و سنت‌هایی دارد. به میزانی که با سنت‌های الهی همراه شوید، نصرت الهی را دریافت می‌کنید و پیروزی دین خدا به دست شما واقع می‌شود....اللهم نشکوا الیک فقد نبینا و غیبت ولینا....