2777
2789

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

من داشتم تو کلیه چپم بود اومده بود تو حالب گیر افتاده بود پشتش عفونت جمع شده بود مجبور شدم برم سنگ شکن ولی بعدش متوجه شدم که عفونت وارد خون شده و زده بود به چشم چپم الکی الکی بیناییمو داشتم از دست میدادم ، شما هم حتما برو پیش متخصص بهت میگه چکار کنی

مامان من سنگ 5میلی دفع کرده نگران نباش

هندونه زیاد بخور پیاده رویم بکن سنگکل هم خوبه یبارم یه داروی گیاهی داروخونه بهم داد اونم خوب بود اسمش یادم نیس

دردش زیاده ولی درمانش همیناس

تدریس زبان آلمانی با قیمت مناسب انجام میدم... واژه ی ترشیده مال دورانیه که زنها هنری بجز شوهر کردن نداشتن. برای زن توانمند امروزی، ازدواج صرفایک گزینه است، نه تنها هدف زندگی...
بیشتر ببینید
مامان من سنگ 5میلی دفع کرده نگران نباش هندونه زیاد بخور پیاده رویم بکن سنگکل هم خوبه یبارم یه داروی ...

سنگ ۵میلی متری رو قبلا دوسال پیش دفع کردم این خیلی بزرگه اینوچیکارکنم

سنگ ۵میلی متری رو قبلا دوسال پیش دفع کردم این خیلی بزرگه اینوچیکارکنم

عزیزم نگران نباش منم سال پیش 4میلشو دفع کردم البته واسه من خدارحم کرد کار خاصی نکردم ولی عرق خارشتر میگن خوبه یه کانال تو تل بود که دارو گیاهی میداد سنگاهی باقطر بیشترم که عما نیاز داشتن دفع میشد آدرسشو پیداکردم بهت میگم.فقط نوشیدنیهای الکلی که بهت پیشنهاد میکنن اصلانخو چو هم حرامه هم خودشون باعث ایجادسنگ میشن

کسی تابه حال سنگ به این بزرگی دفع کردهتوروخدا بگه چیکارکرده  

سلام عزیزم . من چند وقت پیش سنگ ۱۲ میلی داشتم و دکتر گفت باید سنگ شکن کنی. ولی تو همین سایت تو چند تا از تاپیک ها از داروی دکتر کردی تعریف کرده بودن که سنگ های بزرگ رو هم پودر میکنه. خلاصه منم باهاشون تماس گرفتم و دارو رو برام فرستاد. باورتون نمیشه ولی سنگ ۱۲ میلی منو تو هفته پودر کرد. اصلا دردی احساس نکردم. خیلی معروفه. برو تو سایتش و ازش مشورت بگیر. 

موبایل دکتر کردی ۰۹۱۵۹۵۱۳۵۳۳ سایتش هم alikordi.com 

یکی از نظرات دیگه رو اگه پیدا کردم برات میفرستم.

و یه چیز دیگه . تو بعضی از سایت ها کسایی بودن با سنگ ۲۲ میلی و ۱۸ میلی که با داروی ایشون خوب شده بودن.