من قبل از تخمک گذاریم رفتم سونو واژینال هیچ کیستی نداشتم ، حالا ک هفته 6 بارداری هستم رفتم سونو واژینال واسه تشکیل ساک بارداری گفت ی کیست 4.5 سانتی تو تخمدان راستت داری !! کسی بوده اول بارداریش کیست داشته باشه؟؟
راستش یه جایی خسته شده بودم از اینکه هر رژیمی میگرفتم یا سخت بود یا وزنم برمیگشت. آخرین چیزی که امتحان کردم رژیم فستینگ دکتر کرمانی بود و تو ۲ ماه ۱۰ کیلو کم کردم، بدون احساس گرسنگی. مهمتر اینکه نه صورتم لاغر شد نه ریزش مو گرفتم.اگه خواستین، یه سر به سایتش بزنید و رژیم فستینگش رو ببینید.
سحرجان ببخشید اینجا اینو میپرسم، شما مشکل سوزش ادرار و که عفونت نداشتین حل کردین؟ چیکار کردین؟ انشا ...
اره عزیزم من ی فوق تخصص بیماری های عفونی بهم معرفی کردن تمام ازمایشات و سونو رو بردم براش ، گفت طوریت نیس از ژل شستشو بانوان استفاده میکنی؟ گفتم اره گفت به هیچ وجه دیگه استفاده نکن ، باکتری های مفید اون قسمت رو از بین میبره و بهم ی کپسول باکتری داد تزریق کردم ، دیگه اینکه گفت قبل از رابطه حتما معاشقه کن ک خشک نباشی اونم باعث تحریک میشه و سوزش ، دیگه الهی شکر خوب شدم بعد از اینهمه دوندگی این دکتر و اون دکتر