2777
2789
عنوان

جارییییییی

| مشاهده متن کامل بحث + 1037 بازدید | 97 پست

من جای تو بودم اولا حرفی نمیزدم ک بخوام بابتش حساب پس بدم و معذرت خواهی کنم ولی حالا ک شده پس بنظرم پاشو برو قیافه حق به جانب بگیر اصلا هم نترس با اعتماد به نفس برو به جاریت هی پوزخند بزن طوری ک مادرشوهرت و خواهرشوهرت ببینن وقتیم شروع کردن حرف زدن بگودر شأن من نیست بخوام حرفای خاله زنکی بزنم به مادرشوهرت بگو تاحالا از من همچین چیزایی دیدین یا شنیدین الان مدرکی هست ک گفته های این خانوم ثابت شه بگو من درسته احترام میذارم ولی حرفم تو دلم نمیذارم بمونه اگه ناراحت باشم از موضوعی میام مستقیم باهاتون درمیون میذارم ن اینکه برم پشت سر حرف بزنم دیگه باورکردن یا نکردن حرفام بستگی به شناختتون از من داره هرطور شما صلاح میدونین شما هم الان خونواده من هستین مادرمو خواهرم هستین لزومی نداره وقتی حرفی نبوده برم پشت سرتون صفحه بذارم اصلا هم جواب حرفای جاریتو نده هرچی باهات حرف زد حتی نگاشم نکن فقط اولش بگو به احترام شوهرمو خونوادش اومدم وگرنه اصلا اهل این کارا نیستم طرف حسابمم شما نیستی لطفا منو مخاطب خودت قرار نده با من صحبت نکن 

لطفا برای سلامتی تو دلیم صلوات بفرستین   
برادرش کار نداره مادرشوهرم و خواهرشوهرمممم میگن باید روبرو شین و جاریممممممم اونم میگه با مادر جار ...

حالا این وسط تو نخوای روبرو بشی قشنگ تابلوه و رسوا میکنی خودتو اتفاقاا تو با اعتماد به نفس بگو حتما رو در رو میشممممممممممممممممم

بعدم انکار کن و بعدش توبه کن که به دهنت قفل بزنی جلو فامیل شوهر

مامان پوریا:

وای بچه‌ها تازه فهمیدم چرا خواهرم انقدر تغییر کرده!😳

خواهرم با رژیم فستینگ دکتر کرمانی ۱۰ کیلو تو ۲ ماه کم کرد، منم وقتی دیدم چقدر حالش خوبه شروع کردم.

خودم هم خوابم بهتر شده، ولع غذا کمتر شده، انرژی‌م بالاتره، گفتم به شما هم بگم.

برید تو سایت دکتر کرمانی و شروع کنید.

به نظر من هرچقدرم جاريت جيغ جيغ كرد و دعوا كرد صدات و بالا نبر

خيلي مظلوم نمايي كن

حواست باشه درست رفتار كني هاااااااااااااااااااا

هر كار كرد دعوا نكن

فقط بگو من نگفتم و شايد بد برداشت كردي و ...

از اين حرفا

جاریم لاتیس ب تمام معنااااا بشر حریفش نمیشه جیغ جیغو بی چشم و رو

در مقابلش تو باید خونسرد باشی و بگی شما قضاوت کنید دیگ این با این بی ادبیا و داد و بیدادهاش میخواد حرفشو ب کرسی بنشونه

و به هر چیزی متوسل میشه داد جیغ بی احترامی

اون حرفی ک قبلا گفته بودی و میترسی جاریت اونو هم بیان کنه چیه راجب خودته؟

نوشتمش

❤️برای آرامش و موفقیت خودم و اعضای خانوادم دعام کنید از شر فتنه هم دور بمونیم❤️  💙💠🔷عضو گروه آبی🔷💠💙  🧡  شروع کالری شماری ۵ ابان با وزن ۷۶ با گروه نارنجی🧡 ۱۸ ابان ۷۵ کیلو💪هدف نهایی۶۰💪  19 دی وزن 69/۹۰۰ 💪تاریخ 27 دی به هدف اولم 68 رسیدم😍 بعد یک سال حدودا وقفه 16/09/1402 بازم شروع کالری شماری میکنم با وزن۶۹ 😍هدف نهایی 60😍 وزنم تا یلدا 6۸😍
چیشد استارتر

والا بحث شون اینقد با شوهرش بالا گرفت ک اسم اورده نشد

ی خورده هم ک بحث شد منو خودش تنها بودیم

بخیر گذشت

ولی هرموقع بخواد ازش استفاده میکنه

اشتباه کردم من

❤️برای آرامش و موفقیت خودم و اعضای خانوادم دعام کنید از شر فتنه هم دور بمونیم❤️  💙💠🔷عضو گروه آبی🔷💠💙  🧡  شروع کالری شماری ۵ ابان با وزن ۷۶ با گروه نارنجی🧡 ۱۸ ابان ۷۵ کیلو💪هدف نهایی۶۰💪  19 دی وزن 69/۹۰۰ 💪تاریخ 27 دی به هدف اولم 68 رسیدم😍 بعد یک سال حدودا وقفه 16/09/1402 بازم شروع کالری شماری میکنم با وزن۶۹ 😍هدف نهایی 60😍 وزنم تا یلدا 6۸😍