2777
2789
عنوان

جارییییییی

| مشاهده متن کامل بحث + 1037 بازدید | 97 پست
چجوری حل کنه؟

باهاش صحبت كنه و بگه اين قضيه قهر و صحبت زنامون چيه

ادامه ندين و .

اين رو در رو كردن و خاله زنك بازيا چيه

جمع كنيد خودتون و 

حق به جانب باشه

و تموم شه

تو بهش بگو خودش ميدونه چژي بگه به برادرش

مردونه ميحرفن

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

باهاش صحبت كنه و بگه اين قضيه قهر و صحبت زنامون چيه  ادامه ندين و .  اين رو در رو كردن و ...

برادرش کار نداره

مادرشوهرم و خواهرشوهرمممم میگن باید روبرو شین

و جاریممممممم اونم میگه با مادر جاریم هی زنگ زده گفته روبروشن

بعد حالا موندم چکارکنم

❤️برای آرامش و موفقیت خودم و اعضای خانوادم دعام کنید از شر فتنه هم دور بمونیم❤️  💙💠🔷عضو گروه آبی🔷💠💙  🧡  شروع کالری شماری ۵ ابان با وزن ۷۶ با گروه نارنجی🧡 ۱۸ ابان ۷۵ کیلو💪هدف نهایی۶۰💪  19 دی وزن 69/۹۰۰ 💪تاریخ 27 دی به هدف اولم 68 رسیدم😍 بعد یک سال حدودا وقفه 16/09/1402 بازم شروع کالری شماری میکنم با وزن۶۹ 😍هدف نهایی 60😍 وزنم تا یلدا 6۸😍
به نظرم بسپار به شوهرت خودتم اعتماد به نفست و از دست نده

بعد امشب در اصل برادرشوهرم و زنش میخوان روبرو شن 

ولی مارو هم میخوان ببرن برا حرف و و در این بین ماهم روبرو شیم

❤️برای آرامش و موفقیت خودم و اعضای خانوادم دعام کنید از شر فتنه هم دور بمونیم❤️  💙💠🔷عضو گروه آبی🔷💠💙  🧡  شروع کالری شماری ۵ ابان با وزن ۷۶ با گروه نارنجی🧡 ۱۸ ابان ۷۵ کیلو💪هدف نهایی۶۰💪  19 دی وزن 69/۹۰۰ 💪تاریخ 27 دی به هدف اولم 68 رسیدم😍 بعد یک سال حدودا وقفه 16/09/1402 بازم شروع کالری شماری میکنم با وزن۶۹ 😍هدف نهایی 60😍 وزنم تا یلدا 6۸😍
برادرش کار نداره مادرشوهرم و خواهرشوهرمممم میگن باید روبرو شین و جاریممممممم اونم میگه با مادر جار ...

مادر جاريت؟؟؟؟؟

به اون چه

چه سو استفاده كنن

مادر شوهر و خواهر شوهرتم كرم دارنا

ميخوان از آب گل  آلود ماهي بگيرن

مادر من بود ماست مالي ميكرد و تمام

زير بار نرو

بلاخره شب هرچی شد بیا بگو

دعا کن برام

من واقعا وقتی باجاریم حرف زدم قصد دوستی داشتم فک کردم یکی پیدا شده منو از تنهایی در بیاره

ولی اون داره جواب منو اینجوری میده

میگه تو الان سرد تر از قبلی من اره یرد تر شدم خب چون اون عادی تر شده

فك كنم بريد دعوا بشه 

نمیدونم چکار کنم

خیلی خونسر باهاش و بدون قسم و این چیزا با بغض بگو من اصلا همچین چیزی نگفتم حالا اگه نمیخواین حرفمو باور نکنیو منم تو همچین شرایطی بودم حداقلش این بود که شوهرم حرف منو باور کرد و پشتم دراومد

فك كنم بريد دعوا بشه 

دلم نمیخوا خانواده همسرم از دستم دلخورشن

و بهم بگن دروغگو

و اینکه جاریمم هی این بد دلی تو دلش نمونه

دلم نمیخوا خانواده همسرم از دستم دلخورشن  و بهم بگن دروغگو و اینکه جاریمم هی این بد دلی تو دل ...

جازیتو که دیگ ازین به بعد باید بیخیال باشی و محل سگم دیگ بهش نده

در مورد حرفم خودتو بزن بمظلومیت قسمم نخور اصلا و با آرامش و لبخند و حق به جانب رفتار کن خونسرد باش تا نگن حتما گفته که ترسیده

بگو من حرفی بگم انقد جرات دارم که اعتراف کنم

من چن ساله مثلا عروس این خانواده م اگ همچین حرفی ازم شنیدن بگن تو تازه اومدی میخوای بین ما رو خراب کنی از خدا بترس

ی جوری انکار کن که جاریت خودشم به خودش شک کنه

جازیتو که دیگ ازین به بعد باید بیخیال باشی و محل سگم دیگ بهش نده در مورد حرفم خودتو بزن بمظلومیت قس ...

جاریم لاتیس ب تمام معنااااا

بشر حریفش نمیشه

جیغ جیغو بی چشم و رو