2777
2789
عنوان

جارییییییی

| مشاهده متن کامل بحث + 1037 بازدید | 97 پست
نمیدونم والا اون موقع که داشتی پشت سرشون میگفتی باید یه درصد احتمال میدادی به گوششون برسه! من بعد ...

منم شماره يكيشون و ندارم

ب يكيشونم در ح سلام و خوب هستين ماهي يه بار

هر كدومشونم بعد عقدم دو بار  ديدممشون تو مهموني يني در  7 ماه

جاری منم ازین مارمولک بازیا درمیاره... یبار دقیقا سر عروسیمون از حرص و حسودیش رفت مثلا منو پیش پدرشو ...

فقط بزنم زیر حرفم

ببین چون اول زدم زیرش الان نمیتونم قبول کنم من اون زنگ رو زدم

❤️برای آرامش و موفقیت خودم و اعضای خانوادم دعام کنید از شر فتنه هم دور بمونیم❤️  💙💠🔷عضو گروه آبی🔷💠💙  🧡  شروع کالری شماری ۵ ابان با وزن ۷۶ با گروه نارنجی🧡 ۱۸ ابان ۷۵ کیلو💪هدف نهایی۶۰💪  19 دی وزن 69/۹۰۰ 💪تاریخ 27 دی به هدف اولم 68 رسیدم😍 بعد یک سال حدودا وقفه 16/09/1402 بازم شروع کالری شماری میکنم با وزن۶۹ 😍هدف نهایی 60😍 وزنم تا یلدا 6۸😍

مامان پوریا:

وای بچه‌ها تازه فهمیدم چرا خواهرم انقدر تغییر کرده!😳

خواهرم با رژیم فستینگ دکتر کرمانی ۱۰ کیلو تو ۲ ماه کم کرد، منم وقتی دیدم چقدر حالش خوبه شروع کردم.

خودم هم خوابم بهتر شده، ولع غذا کمتر شده، انرژی‌م بالاتره، گفتم به شما هم بگم.

برید تو سایت دکتر کرمانی و شروع کنید.

منم شماره يكيشون و ندارم  ب يكيشونم در ح سلام و خوب هستين ماهي يه بار  هر كدومشونم بعد ع ...

خوشبحالت

من زیاد باعاش گرم گرفتم

❤️برای آرامش و موفقیت خودم و اعضای خانوادم دعام کنید از شر فتنه هم دور بمونیم❤️  💙💠🔷عضو گروه آبی🔷💠💙  🧡  شروع کالری شماری ۵ ابان با وزن ۷۶ با گروه نارنجی🧡 ۱۸ ابان ۷۵ کیلو💪هدف نهایی۶۰💪  19 دی وزن 69/۹۰۰ 💪تاریخ 27 دی به هدف اولم 68 رسیدم😍 بعد یک سال حدودا وقفه 16/09/1402 بازم شروع کالری شماری میکنم با وزن۶۹ 😍هدف نهایی 60😍 وزنم تا یلدا 6۸😍
برادرشوهرم بازنش قهره الان امشب هم اونا رو میخوان روبرو کنن هم مارو من هرکاری کردم ک نرم نشد

پس فقط خدا به دادت برسه میگم آیت الکرسی رو توی کاغذ بنویس و ببند به بازوی راستت این برای اینه که هر جا باشی عزیز میشی فقط حواست باشه خواستی دستشویی بری بازش کنی بهدشم داری میری چند بار آیت الکرسی بخون و حتما صدقه بزار 

برادرشوهرم بازنش قهره الان امشب هم اونا رو میخوان روبرو کنن هم مارو من هرکاری کردم ک نرم نشد

عزيزم فكر كنم ژچاره اي نداري جز عذر خواهي و ماست مالي

چون كار شما داره روابط اونا رو هم خراب ميكنه و ب هم قهرن

يه جوري با جاريت حلش كن و براي هميشه دورش و خط بكش

پس فقط خدا به دادت برسه میگم آیت الکرسی رو توی کاغذ بنویس و ببند به بازوی راستت این برای اینه که هر ...

مرسییی

عزيزم فكر كنم ژچاره اي نداري جز عذر خواهي و ماست مالي چون كار شما داره روابط اونا رو هم خراب ميكنه ...

ن سر من قخر نیستن

دعوای خودشونه

فقط این وسط جاریم اسم منم اورده 

وگرنه دعواشون سر ی موضوع های دیگه اس

اره حاشا كردم  ولي انقدر حاد نبوده موضوع تو خانواده خودم بوده  و روبرومون نكردن

من مشکل روبرو کردننن

بعدم اینکه خانواد همسر همینجوری حرف منو ب زور قبول میکنن

ببین عزیزم مثلا مدام نگو دروغ میگی من نگفتم، بگو هدفت چیه از دروغ بافی ها، چه منطوری داری؟ میخوای منو تو چشم بقیه سیاه کنی از این روش ها استفاده میکنی؟ درمورد ی مسئله ای که برای همه واضح هست داری دروع میگی؟ بگو چه سندی برای این حرفات هست؟ ...

کسی چه میداند، شاید این دنیا، جهنم جهان دیگریست.
ببین عزیزم مثلا مدام نگو دروغ میگی من نگفتم، بگو هدفت چیه از دروغ بافی ها، چه منطوری داری؟ میخوای من ...

من نمیتونم اینجوری حرف بزنم میترسم

تا حالا دروغ نگفتم اینجوری

ن سر من قخر نیستن دعوای خودشونه فقط این وسط جاریم اسم منم اورده  وگرنه دعواشون سر ی موضوع ها ...

جاريت مارموز و بدجنسه

كه از اين شرايط سو استفاده كرده

حواست از ين به بعد بهش باشه

بيا بغلم ميدونم استرس داري