2789
عنوان

جارییییییی

1037 بازدید | 97 پست

سلام.

من ی حرفی چندماه پیش ب جاریم مثل ی راز ی حرفی براش زدم اولاش بود ک وصلت کرده بود و نامزد بودن

الان گیر داده فلانی بامن بده و.........بعد میخوان روبرومون کنن و اون خیلی پروعه و دروغ و راس قاطی میکنه با داد میگه و هیچی براش مهم نیست

من برام مهمه خانواده همسرم حق رو ب من بدن

حالا همس نگرانم نکنه وسط این حرفا اونو بهشون بگه وابروم بره

من صدبار پیش خانواده همسرم قسم خوردم ک نگفتمممم

❤️برای آرامش و موفقیت خودم و اعضای خانوادم دعام کنید از شر فتنه هم دور بمونیم❤️  💙💠🔷عضو گروه آبی🔷💠💙  🧡  شروع کالری شماری ۵ ابان با وزن ۷۶ با گروه نارنجی🧡 ۱۸ ابان ۷۵ کیلو💪هدف نهایی۶۰💪  19 دی وزن 69/۹۰۰ 💪تاریخ 27 دی به هدف اولم 68 رسیدم😍 بعد یک سال حدودا وقفه 16/09/1402 بازم شروع کالری شماری میکنم با وزن۶۹ 😍هدف نهایی 60😍 وزنم تا یلدا 6۸😍

چند نفر از دوستام وقتی خونمون اومدن اولین چیزی که پرسیدن فرشمون بود! 😂

طرحش خیلی خاصه و اصلاً شبیه فرش‌های معمول بازار نیست. من از فرش زانیس خریدم، قبل از خرید هم با پرو مجازی، فرش‌ها رو داخل خونه خودمون دیدم و خیلی راحت‌تر تونستم انتخاب کنم.

راستی خرید قسطی با اسنپ‌پی و دیجی‌پی هم دارن.

اینجا کلیک کن تا سایتشون رو ببینی.

وای وای وای چ اشتباه محضیییی😨😨😨😨

ی متنی تو تل خوندم واقعا راس میگفت حتی واسه استوریمم گذاشتم 

میذارم تو هم بخونیش

ینی چی بعضیاتون اخر جمله هاتون ی شکلک خاص میذارین؟؟؟مثلا میخواین بگین خیلی شاخین؟  نکنین این کارو
حالا چی گفتی ببینم میشه جمعش کرد ؟؟!

میترسم لعنتی اینجا باشه

حرفام غیبت خانواده همسر و اینکه بهش گفتم تو دعوا باشوهرش بود و قهر بودن من زنگ زدم و مثلا ارومش کردم و ولی خانواده شوهرم بفهمن تیروتارم میکنن

❤️برای آرامش و موفقیت خودم و اعضای خانوادم دعام کنید از شر فتنه هم دور بمونیم❤️  💙💠🔷عضو گروه آبی🔷💠💙  🧡  شروع کالری شماری ۵ ابان با وزن ۷۶ با گروه نارنجی🧡 ۱۸ ابان ۷۵ کیلو💪هدف نهایی۶۰💪  19 دی وزن 69/۹۰۰ 💪تاریخ 27 دی به هدف اولم 68 رسیدم😍 بعد یک سال حدودا وقفه 16/09/1402 بازم شروع کالری شماری میکنم با وزن۶۹ 😍هدف نهایی 60😍 وزنم تا یلدا 6۸😍

دیگ اگ بگه هم نمیتونی کاری کنی 

ولی خب واست درس بشه ک هیشوقت رازتو یا حرفاتو حتی ب نزدیکترین کست هم نگی چون اونم میره ب کسی ک صمیمیه حرفتو میگه یا تو ناراحتی بلخره میگه

آره عزیــزم 😏 حــق بــا  توعـــه 👎   
ینی گفته بودیو بعد قسم خوردی که نگفتی؟؟

اره ولی خب اون پشت سر ب شوهرش گفته بود و شوهرش اومد ای حرفو زد

بعد منم قسم خوردم ک وروغ میگه