2821
2789
سلام عزیزم من مشکل مالی ندارم و دعا برای خودم مینویسم و تا به حال به کسی نفروختم گفتم پیشنهاد بدم به ...

اگه مجانیه که دستت درد نکنه  اما اگه پولیه خوب  ادمی که دعا بلده اول برا خودش دعا میکنه 

از آینه بپرس نام نجات دهنده ات را  (فروغ فرخزاد )
عزیزم تو تا وقتی ایمان نداشته باشی حتی اون خانم کارتو برات راه نمیندازه 

اره گلم،كاربراي ديگ كه جواب گرفته بودن ازش همشون گفتن اعتقاد داشتيم،من ندارم😢

🦋🌈insta :home_sara_golgoli🦋🌈                        

راستش یه جایی خسته شده بودم از اینکه هر رژیمی می‌گرفتم یا سخت بود یا وزنم برمی‌گشت. آخرین چیزی که امتحان کردم رژیم فستینگ دکتر کرمانی بود و تو ۲ ماه ۱۰ کیلو کم کردم، بدون احساس گرسنگی. مهم‌تر اینکه نه صورتم لاغر شد نه ریزش مو گرفتم.اگه خواستین، یه سر به سایتش بزنید و رژیم فستینگش رو ببینید.

اره دارم چون ميخوام زنگ بزنمش همش استرس دارم نميدونم  

منم ميخوااام😔يعني نامزدم برميگرده؟؟☹️

اين كاربري و توي روزاي سخت زندگيم ساختم، الان ك بعداز ٢ سال ازاد شد و دوباره ياد اون روزا افتادم فقط ي چيزي توي ذهنم اومد كه هيچ چيز ارزش ناراحتي و نداره من واااقعا حس و حال اون روزام و فراموش كردم و الان يه شدت خوشحالم كه دعاهام و خدا مستجاب نكرد، خدايا شكرت
اگه مجانیه که دستت درد نکنه  اما اگه پولیه خوب  ادمی که دعا بلده اول برا خودش دعا میکنه&nb ...

منم همينو ميگم اما ميگن دعا نويس ها چاقو دست خودش رو نميبره هيچ وقت

استارتر اگه نامزدم برگرده ي شيريني اسساسي پيشم داري  ولي هروقت برگشت قبوله؟

عزیزم من از ته قلبم برات خوشحال میشم اگه برگرده و من نیاز به شیرینی ندارم عزیزم  

منم ميخوااام😔يعني نامزدم برميگرده؟؟☹️

عزيزم اون پول ميگيره انجام ميده اينطور كه بقيه ميگن تضميني انجام ميده يني اگ نشه پولو پس ميده،من اينطوري شنيدم از كاربرا

عزیزم من از ته قلبم برات خوشحال میشم اگه برگرده و من نیاز به شیرینی ندارم عزیزم  

مرسسي مهربون ب نظرت ميشه ك برگرده؟

اين كاربري و توي روزاي سخت زندگيم ساختم، الان ك بعداز ٢ سال ازاد شد و دوباره ياد اون روزا افتادم فقط ي چيزي توي ذهنم اومد كه هيچ چيز ارزش ناراحتي و نداره من واااقعا حس و حال اون روزام و فراموش كردم و الان يه شدت خوشحالم كه دعاهام و خدا مستجاب نكرد، خدايا شكرت
كي هس

يه خانم دعا نويس،بخدا من نميدونم چون اصلا زنگ نزدمش فقط تعريفشو از چنتا كاربر اينجا شنيدم،خودم دودلم كه بزنگم يا نه چون ميترسم از اين مسائل

2790
2823
2791
2779
2792
داغ ترین های تاپیک های امروز