2821
2789

راستش یه جایی خسته شده بودم از اینکه هر رژیمی می‌گرفتم یا سخت بود یا وزنم برمی‌گشت. آخرین چیزی که امتحان کردم رژیم فستینگ دکتر کرمانی بود و تو ۲ ماه ۱۰ کیلو کم کردم، بدون احساس گرسنگی. مهم‌تر اینکه نه صورتم لاغر شد نه ریزش مو گرفتم.اگه خواستین، یه سر به سایتش بزنید و رژیم فستینگش رو ببینید.

من يه خانم سيدي رو ميشناسم شمالي هستش،كارش رو تو همين سايت خيلي تعريف شنيدم همه راضي بودن، ...

نه عزیزم  من مسلمی هستم خودم برای خودم انجام میدم‌و خیلی راضیم فقط باید ایمان داشته باشی

سلام گلم بانهایت احترام به عقایدت من که ترجیح میدم واسه مشکلاتم با وکیلم صحبت کنم و راهنمایی بگیرم ...

چقدر تابلو عضو شدی تبلیغ این وکیله رو همه تاپیکا بکنی 😂

کدوم وکیلی نی نی سایت تبلیغ میکنه عاخه

آدمها فکر می‌کنند اگر یک بار دیگر متولد شوند، جور دیگری زندگی می‌کنند؛ شاد و خوشبخت و کم اشتباه خواهند بود. فکر می‌کنند می‌توانند همه چیز را از نو بسازند، محکم و بی نقص!   اما حقیقت ندارد..    اگر ما جسارت طور دیگری زندگی کردن را داشتیم، اگر قدرت تغییر کردن را داشتیم، اگر آدمِ ساختن بودیم، از همین جای زندگی مان به بعد را می‌ساختیم!   "آنتوان دوسنت اگزوپری"
نه عزیزم  من مسلمی هستم خودم برای خودم انجام میدم‌و خیلی راضیم فقط باید ایمان داشته باشی

چقد خوب ايمان داري

والا من ايمان ندارم اصلا ولي بچه هاي اينجا تعريف يه خانم دعانويس رو خيلي ميكنن دلم ميخواد يبار بزنگمش

🦋🌈insta :home_sara_golgoli🦋🌈                        
چقد خوب ايمان داري والا من ايمان ندارم اصلا ولي بچه هاي اينجا تعريف يه خانم دعانويس رو خيلي ميكنن د ...

شمارش و داري؟

اين كاربري و توي روزاي سخت زندگيم ساختم، الان ك بعداز ٢ سال ازاد شد و دوباره ياد اون روزا افتادم فقط ي چيزي توي ذهنم اومد كه هيچ چيز ارزش ناراحتي و نداره من واااقعا حس و حال اون روزام و فراموش كردم و الان يه شدت خوشحالم كه دعاهام و خدا مستجاب نكرد، خدايا شكرت

استارتر اگه نامزدم برگرده ي شيريني اسساسي پيشم داري

ولي هروقت برگشت قبوله؟

اين كاربري و توي روزاي سخت زندگيم ساختم، الان ك بعداز ٢ سال ازاد شد و دوباره ياد اون روزا افتادم فقط ي چيزي توي ذهنم اومد كه هيچ چيز ارزش ناراحتي و نداره من واااقعا حس و حال اون روزام و فراموش كردم و الان يه شدت خوشحالم كه دعاهام و خدا مستجاب نكرد، خدايا شكرت
چقد خوب ايمان داري والا من ايمان ندارم اصلا ولي بچه هاي اينجا تعريف يه خانم دعانويس رو خيلي ميكنن د ...

عزیزم تو تا وقتی ایمان نداشته باشی حتی اون خانم کارتو برات راه نمیندازه 

2790
2823
2791
2779
2792
داغ ترین های تاپیک های امروز