2777
2789
عنوان

ویار بارداری

184 بازدید | 20 پست

سلام بچه ها من الان 8 هفتمه خیلی دل درد و دردای مثل پریودی دارم شدیدا عاشق ماست و خیار و چیزای ترشم مثل لواشک و آلوچه کسی تجربه داده حدس بزنه نی نی ام چیه؟؟؟

خدای مهربونم خودت مواظب دخترم باش ازت خواهش میکنم صحیح و سلامت بیارش به آعوشم  

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

ربطی نداره واسه هر کس یه جوره منم اینارو میخوردم بچم دختره بخصوص خیارو الوچه 

چه بی انصاف بود کسی که اولین بار زن را جنس مخالف نامید! زن جنس مکملی است که اگر نبود زندگی به دل هیچ مردی نمی نشست ... ❤خدایا نگاهتو از منو زندگیم بر ندار😘💖تمام زندگی من 👈ستیا و باباش😍😘🖤🖤🖤🖤🖤🖤🖤🖤🖤🖤🖤🖤🖤🖤امضام مال چند سال قبله دخترمو از دست دادم تو اوج شیرین زبونیش میشه برای آرامش دل منو باباش دعا کنید😭💔خدایا میشه دوباره بغلمو با دستات پر کنی خیلی خسته ام😢😔
واییی من از دل دردو کمر درد خوابم نمیبذه شبا چیکار کنممم

تازه اولشی باید تحمل کرد.اوایل هست بهتر میشی اگر خوب نشدی به دکترت بگو

نکند فکر کنی در دل من مهر تو نیست❤.                     گوش کن! 👂نبض دلم زمزمه اش با تو یکیست.                          😊😊😊😊☺☺☺☺😄😄😄😄                                                                                                    هرگز ننشین متر بزن خوبی خود را😉                         اندازه ی خوبی به ندانستن آن است❤☺
واییی من از دل دردو کمر درد خوابم نمیبذه شبا چیکار کنممم

منم داغون شدم از دل درد و کمر درد درست مثل دردای پریودی اما خیلی شدیدتر

اصلا ربطی نداره عزیزم  اول منم قبول داشتم ولی از وقتی  منو  جاریم باهم باردار شدیم  کلاعلائمامون با هم فرق داشت همچیمون زمین تا اسمون فرق میکرد یعنی شک نداشتیم واسه اون دختر واسه من پسر 

واسه من پسر شد ولی وقتی واسه اونو گفتن پسر کل فامیل تعجب کردن 

الهی ب حق فاطمه زهرا همه آرزوهاتون براورده بشه🙏🙏🙏 همه غصه هاتون به شادی 🙏🙏🙏🙏همه دردهاتون درمان🙏🙏🙏 همه قهرهام ب اشتی تبدیل بشه🙏🙏🙏 الهی امین الهی امین الهی امین❤
منم اینجوری بودم دردات که واسه جایگزینی نی نی و باز شدن دحمه ویارتم مثل منه من شنبه میرم تایین جنسیت ...

آزه حتما خبرم کن😍