2777
2789

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

سه لیوان ارد یک لیوان سر خالی شکر یک لیوان سر خالی شیر نصف لیوان روغن یک قاشق غذاخوری بکینگ پودر نوک قاشق مربا خوری وانیل سه تا تخم مرغ بجای وانیل دارچین یا پودر هل بزن اول تخم مرغ هارو با شکر انقد بزن ک سفید و خامه ای بشه بعدش شیرو روغن و بعدش هم ارد و بکینگ پودربزن توجه داشته باش موقع ریختن ارد از همزن استفاده نکنی با همزن دستی بزن میتونی از هر نوع لیوانی بعنوان پیمانه استفاده کنی من موقع ی ک میخام کیکم کوچک باشه از لیوان یک بار مصرف ک کوچک تر از لیوان هس بعنوان پیمانه استفاده می کنم درضمن پودرهل یا وانیل یا دارچین رو اول کار با شکرو تخم مرغ مخلوط کن

فرتو از اول روشن کن گرم باشه موقع پختن کیک ب هیچ عنوان بیست دقیقه اول درفررو باز نکن 150درجه سیو پنج دقیقه بهترین درجه و زمان پخت کیک هست

هر روشی برای کیک امتحان کردم بهترین روشم این ک البته همه بلدن

حتی شده ی وخ شیر نداشتم با اب کیک پختم ک خیلی عالی شده بنظرم آب کیکو بهتر از شیر درمیاره 

پودر قند برای کیک بهتر از شکره 

موقع فصل توت فرنگی توت فرنگی رو با چنگال له می کنم میریزم داخل مواد کیکم حتی الان توت فرنگی فریز دارم ک موقع پخت کیک بزنم بهش چون شوهرم عاشق این کیک

دلم ی اتفاق خوب میخاد از جنس معجزه های خالق بی همتا، همان معجزه ای منتظرش هستم😔
مثلا بعد ٣٥دقيقه مايع مايع بود😔 باز كردم درشو

از قبل بزار فر داغ بشه رو ۱۸۰ درجه بعدشم تا ۴۰ دقیقه باز نکن در فرو شاید مقدار آردشو کم ریختی و اینکه همیشه بکینگ پودر رو اخر اضافه کن و زیاد بهم نزن و همینطور آرد رو سعی کن زیاد بهم نزنی و مهمتر از همه آرد رو قبلش سه بار الک کن

میشه لطفا برای حل مشکلم یه صلوات بفرستید🙏
از قبل بزار فر داغ بشه رو ۱۸۰ درجه بعدشم تا ۴۰ دقیقه باز نکن در فرو شاید مقدار آردشو کم ریختی و اینک ...

اره مایع کیکش شل بوده بخاطر اون 

دلم ی اتفاق خوب میخاد از جنس معجزه های خالق بی همتا، همان معجزه ای منتظرش هستم😔