2777
2789
عنوان

مسافرت مشهد ....

2220 بازدید | 71 پست

چهار پنج روز پیش از مشهد برگشتیم 

یه چیزی برام جالب بود ، چرا اینقد عراقی تو مشهد زیاد شده !!!؟ 😐😐

اصلا نمیخوام حرفای نژاد پرستانه بزنماا 

ولی تو خیابون و داخل حرم از ده نفر پنج نفرشون داشتن عربی صحبت میکردن !!!! 

تو رستورانا و مرکز خریدا که میرفتی انگار اومدی وسط بغداد 😑😑 

فک کنم همینجوری پیش بره تا یکی دو سال دیگه تو مملکت خودمون احساس غربت کنیم !!! 

حتی دستگاه پرس فولاد هم نمیتونه به اندازه ی حرف زور فشار بیاره به آدم .... 

یه سر ابادان و خرمشهر بیای فکر میکنی تو خاک عراق اومدی

اینکه سکوت کنی خودخوری کنی جسم و روحت اسیر چهاردیواری اتاق کنی فقط برای اینکه دهن مردم ببندی تا قضاوت ها و کنایه ها رو در مورد سرنوشتی که حکمت خداست نشنوی یه روش خودکشی تلخه «به ارزش تباه شدن تمام عمر»

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

خودشونم چنان خریدهایی میکردن ادم دهنش باز میموند

البته عجیب هم نیست چون پول مملکت ما اونقدر بی ارزش هست که اون عرب ها که ما ایرانیا رو پسند نمیکنن تشریف فرما میشن اینجا و خریدهای انچنانی میکنن

اوه قم رو دیگه نگو که از دهتامسافر هشتاش عراقی هستن

من حلیم رو با دارچین میخورم شما دوست داری با نمک بخور یا با شکر بخور. 😂تصورم از بعضی از نی نی سایتی ها پشمک حاج عبدا... هست تو همه تاپیکا پشماشون میریزه ولی بازم پشم دارن برای تاپیک بعدی 🤣🤣🤣🤣. آهای تویی که پاچه میگیری چخه چخه. 

تازه اقای علم الهدی دستور دادن ناموستون رو بدید به عراقی ها اینا بوی کربلا میدن  

جمله ی چرا انقدر زود ازدواج کردی؟ به اندازه ی جمله ی چرا ازدواج نمیکنی؟ زشته! جمله ی سومین بچه رو میخواستی چیکار؟ به اندازه ی سوال چرا بچه دار نمیشی ناراحت کننده اس! به اسم روشنفکری در زندگی دیگران دخالت نکنید🙏

نکته دردناک اس اینه که تو مراکز خرید گرون مثل ربنهامز فقط اونها هستن که سبد خریدشون رو پر کردن.من اونروز دقت کردم خانمه فقط مدل ها رو نگاه میکرد و می انداخت تو سبد اش..حالا من فقط بر حسب قیمت میتونم بخرم نه مدل.

میخواهم زندگی کنم..نمیخواهم فقط زنده باشم.
خودشونم چنان خریدهایی میکردن ادم دهنش باز میموند البته عجیب هم نیست چون پول مملکت ما اونقدر بی ارزش ...

آره  چیزایی که ما اصلا نمیتونستیم بخریم اونا خیلی راحت میخریدن !!! یا لاکچری ترین رستورانای مشهد که گرون ترین غذاهارو داشت پر عرب بود 

حتی دستگاه پرس فولاد هم نمیتونه به اندازه ی حرف زور فشار بیاره به آدم ....