2777
2789
عنوان

تبریزی هاااا

145 بازدید | 12 پست

خانم ها میخایم ی سفر بیایم تبریز

جایی رو برای اقامت سراغ دارید ک قیمتش مناسب باشه

هتل گرون نمیخام

ی هتل اپارتمان یا سوییت کلا ۳ نفریم

نامت را هر چه میخواهند بگذارند، تو برای من معجزه ای، خدای مهربونم چطوری شکر کنم ک لایق این لحظه ها باشه، شکررررر برای معجزه ات

من ساکن تهرانم کالسکه شیر ساز و کل چیز های کوچولوم رو از اپ بی‌بی لایف سفارش دادم. راستش اولش برای خرید اینترنتی سیسمونی یکم حساس بودم، مخصوصاً از بابت اصل بودن جنس‌ها، ولی وقتی سفارشم رسید واقعاً خیالم راحت شد 😊

همه چیز دقیقاً همون چیزی بود که توی سایت دیده بودم، بسته‌بندی خیلی مرتب بود و ارسال هم سریع انجام شد. از پشتیبانی هم هر سوالی داشتم خیلی خوب راهنماییم کردن.

در کل تجربه خرید خیلی خوبی داشتم و چیزی که بیشتر از همه برام مهم بود این بود که محصولات اصل و اورجینال بودن. حتماً برای خریدهای بعدی هم دوباره از بی‌بی لایف سفارش می‌دم 💜👶🏻

https://babylifeshiraz.com/app/

عزیزم تو الهیه هتل اپارتمان هستش

خوب من ک نمیشناسم

اسم و ادرس میخام یا شماره تلفن

بعدم شما رفتین؟

خوب بوده؟

نامت را هر چه میخواهند بگذارند، تو برای من معجزه ای، خدای مهربونم چطوری شکر کنم ک لایق این لحظه ها باشه، شکررررر برای معجزه ات
من هتل کایا میرم هر بار عالیه البته گرونه شبی ششصد ایناس

نه بابا خیلی زیاده

من هتل کایا میرم هر بار عالیه البته گرونه شبی ششصد ایناس

من از مشهد میخام برم برا اولین بار

کلا جای دیدنی داره؟ 

میشه ۴ روز توش گشت؟

خوب من ک نمیشناسم اسم و ادرس میخام یا شماره تلفن بعدم شما رفتین؟ خوب بوده؟

شما از فرودگاه میایین یا با ماشین خودتون یا با قطار?من نرفتم ولی فک میکنم خوبه از ظاهرش

همیشه اخر همه چیز خوب میشه،اگه نشد هنوز اخرش نرسیده...
شما از فرودگاه میایین یا با ماشین خودتون یا با قطار?من نرفتم ولی فک میکنم خوبه از ظاهرش

با قطار

من از مشهد میخام برم برا اولین بار کلا جای دیدنی داره؟  میشه ۴ روز توش گشت؟

عزیزم من لاله پارک که مرکز خریده فقط دوست دارم واسه عروسی دوستانم چندبار رفتم تبریز ،اصلا اهل طبیعتگردی و اینا هم نیستم