2777
2789
عنوان

ازمایش crpمثبت😔

5790 بازدید | 33 پست

سلام خانوما لطفا کمک کنید تو یک ماه دوبار آزمایش دادم هر دوباره اش crpمثبت بود خیلی نگرانم کسی تجربه ای داره به من کمک کنه؟

کدورت های واقعی رو دور نریزید،آدم ها عوض نمیشوند، کسی ک پارسال آزارتان داد،امسال میتواند نابودتان کند،واقعیت های تلخ رو جدی بگیرید.....
چی هست؟

ازمایش خونه تو چکاب فهمیدم مثبته نشون دهندهی التهاب و.....

کدورت های واقعی رو دور نریزید،آدم ها عوض نمیشوند، کسی ک پارسال آزارتان داد،امسال میتواند نابودتان کند،واقعیت های تلخ رو جدی بگیرید.....

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

چیه؟

الهی خوشی هم قدم باشه باتو ...الهی که چشمام نبینه غماتو ...الهی نبینم که بی تکیه گاهی ... فقط شادیاتو ببینم الهی  ❤🌸🌹🌺      میشه برا سلامتی پسرم 🐣 و ظهور امام زمان (عج) دو تا صلوات بفرستی... مرسی😍😘
چیه؟

ازمایش خون

با چه علایمی دکتر رفتید؟

یه ماه پیش سرگیجه و ضعف وتپش قلب داشتم رفتم دکتر آزمایش نوشت که مثبت بود الان اون علایما بهتر شده ولی امروز باز تکرار کردم که باز مثبت بود خیلی میترسم نت چیزای جالبی در موردش ننوشته

ازمایش خون

انشالله خوب میشی دوستم نگران نباش و استرس به خودت راه نده 

الهی خوشی هم قدم باشه باتو ...الهی که چشمام نبینه غماتو ...الهی نبینم که بی تکیه گاهی ... فقط شادیاتو ببینم الهی  ❤🌸🌹🌺      میشه برا سلامتی پسرم 🐣 و ظهور امام زمان (عج) دو تا صلوات بفرستی... مرسی😍😘
مهم نيست مه شما حتي سرماهم خورده باشي مثبت ميشه نشون دهنده يه عفونت تو بدنتونه...تست اختصاصي   ...

سرماخوردگی ندارم

سی آر پی نشونه التهابه. گز گز نداشتی یا گلوت باد نکرده همراه با درد؟ 

گلوم فقط میخاره یه مدت طولانی هم کهیر میزنم