2777
2789
عنوان

کیا اینجا ...

120 بازدید | 17 پست

کیا اینجا سرکار میرن بچشونو مهد میذارن؟ یا کلا بچشون مهد میره ؟ 

راضی هستین ؟ نگران نیستین مریض شه زود زود یا صدمه بخوره مثلا افتادن دست بچها مداد یا قیچی باشه ؟ 

زندگیمون پر شده از " مهم نیست " هایی که " مهمن .... خیلی مهم...!

اینا بکنار نگران نیستین چیزای بد یاد بگیره😖😖😖یا توسط مربیا مورد ازار قرار بگیره😣؟من همش نگران مدرسه بچمم

توان ما به اندازه ی امکانات در دست ما نیست،توان ما به اندازه ی اتصال ما با خداست🍂شهید عبدالله میثمی

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

اینا بکنار نگران نیستین چیزای بد یاد بگیره😖😖😖یا توسط مربیا مورد ازار قرار بگیره😣؟من همش نگران مد ...

وا خب بالاخره که بچه باید بره تو اجتماع یا نه؟ دیگه تا این حد نگرانی خودش نگران کننده است

وا خب بالاخره که بچه باید بره تو اجتماع یا نه؟ دیگه تا این حد نگرانی خودش نگران کننده است

😭چکار کنم انقدر این چیزا رو دیدم و شنیدم چشام ترسیده دست خودم نیس میدونم وسواس فکری

توان ما به اندازه ی امکانات در دست ما نیست،توان ما به اندازه ی اتصال ما با خداست🍂شهید عبدالله میثمی

من خودم ۶سال مربی مهدبودم وعاشق بچه هابودموهستم الانم جای دیگه شاغلم اماهیچوقت بچه خودمومهدکودک نمیذارم چون بدیاشوازنزدیک دیدم بنظرم کسایی ک بچشونومهدمیذارن درحقش ظلم میکنن تامجبورنشدیداینکارونکنید

خدایاخودت کمکم کن منتظرم
من خودم ۶سال مربی مهدبودم وعاشق بچه هابودموهستم الانم جای دیگه شاغلم اماهیچوقت بچه خودمومهدکودک نمیذ ...

چه بدی هایی؟ من یکساله دخترم میره فعلا که راضیم و دخترم هم دوست داره با علاقه میره

اوضاع اقتصادی خیلی بده دوس دارم برم سرکار شوهرم نمیذاره میگه فوقش 1200 بهت بدن کلی پول مهده پس توجیح اقتصادی نداره واست ... مامانمم نگه نمیداره اخلاقش اینجوری نیس که مسوولیت بچه قبول کنه ... خودم پردیسم کاری که معرفی شده شرکت پریل تو کرجه ... کلا شوهرم میگه کار کردن زن دوس ندارم منم هم میخام درامد داشته باشم هم سرگرم شم از خونه داری خسته شدم

من خودم ۶سال مربی مهدبودم وعاشق بچه هابودموهستم الانم جای دیگه شاغلم اماهیچوقت بچه خودمومهدکودک نمیذ ...

بخون پست اخرمو .... بنظرت چیکار کنم

چه بدی هایی؟ من یکساله دخترم میره فعلا که راضیم و دخترم هم دوست داره با علاقه میره

تعدادبچه هازیاده اکثرمربیاحوصله جواب دادن وحرف زدن ندارن چون حقوق مربیای مهداخیلی کمه تاپارسال حدود۳۰۰اینابوداز۸صبح تا۱۲،بعضی بچه هاممکنه جاشونوکثیف کنن هیچکی به هیچ عنوان نمیشورشون یه بارواسه یکی ازبچه های خودم پیش اومدمدیرمهدمیگفت ولش کن تاغروب بمونه فوقش میسوزه اخرش خودم دلم سوخت شستمش,بیشترمهداواسه اینکه بچه هاروساکت نگه دارن استامینوفن بهشون میدن ک بخوابن مخصوصااوناییکه ازصبح تاغروب مادرشون سرکاره,مربی نمیتونه همه روکنترل کنه حرفای بدخیلی بهم یادمیدن چون ازخانواده های مختلفن وخیلی چیزای دیگه که واقعابخوام بگم ناراحت میشید

خدایاخودت کمکم کن منتظرم

من بعنوان یه زن وقتی بچه داربشم بزرگترین مسولیتموتربیت بچم میدونم وهیچوقت به کسی دیگه واگذارنمیکنم من مربی هیچوقت جای مادرهیچ بچه ای نیستم هرچقدرم دلسوزباشم وباوجدان,ایناحقیقته بهتره بپذیریم 

خدایاخودت کمکم کن منتظرم
تعدادبچه هازیاده اکثرمربیاحوصله جواب دادن وحرف زدن ندارن چون حقوق مربیای مهداخیلی کمه تاپارسال حدود۳ ...

خب شاید مهدش خوب نبوده البته دختر من بزرگه، حرف زشت یاد نگرفته، تمیزی هم خوبن من راصیم، مربیش هر روز موهاش رو شونه میکنه مرتب، از من بهتر، مربی قبلیش که موهاسو خوشگل میبافت، عکس و فیلم هم میذارن تو کانال مشخصه، حقوق مربیای مهدشون هم ظاهرا بد نیست بیمه هم میکننشون،