2777
2789
عنوان

دلم گرفته 😭😭😭

116 بازدید | 13 پست

من یه شهر دور از خانوادم زندگی میکنم با کسی رفت و اومد نداریم با دخترم تنهام و شوهرم اخرشب میاد البته با وجود خستگیش با اینکه ساعت دوازده میاد منو دخترمو میبره بیرون ولی بازم احساس تنهایی میکنم قرار بود امشب مامانم و بابام و داداشم و ابجیام بیان امروز با کلی ذوق رفتم خرید کردم شیرینی و سبزی و میوه و ... ولی بعد ظهر مامانم زنگ زد گفت امشب نمیایم بابات شب حوصله رانندگی نداره شاید فردا اومدیم خورد تو ذوقم 😢😢😢 کلی ناراحتم 

عزیزم

ایشالا فردا میان کلی شاد میشی😍

فقط 26 هفته و 4 روز به تولد باقی مونده !

1
5
10
15
20
25
30
35
40

ای آغوش تو مرا وطن💔🥀 ... درخشان جان رفیق اگه امضامو دیدی از خودت خبر بده رود 🥲abzarek.ir/service-p/msg/2446376 سی و یک سالگی ایز لودینگ 🫠 دیگه داریم پیر میشیم هعیییییی

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

الهی عیب نداره زود خودتو بهم نریز مقاوم باش انشالله فردا میان 

دختر قشنگم پسر پهلونم مامان عاشقانه دوستون داره ای کاش همیشه بچه بودید آخه هرچی بزرگتر بشین فاصله ما از هم بیشتر میشه من خستگی الان به جون میخرم فقط این روزا زود تموم نشن همیشه برقرار باشین منتظر یه نی نی باشین به زودی 😍💋
واقعا ناراحت شدم ما جنوبیم فک کن ساعت دو بعد ظهر تو گرما شوهرم رو مجبور کردم بریم خرید 😟😟

حق داری شاید قسمت این بود اگه واسشون اتفاقی میوفتاد بیشتر ناراحت میشدی شب پدرت لابد سختشه رانندگی کنه انشالله سلامت باشه بشادی بیان دیدنت 

دختر قشنگم پسر پهلونم مامان عاشقانه دوستون داره ای کاش همیشه بچه بودید آخه هرچی بزرگتر بشین فاصله ما از هم بیشتر میشه من خستگی الان به جون میخرم فقط این روزا زود تموم نشن همیشه برقرار باشین منتظر یه نی نی باشین به زودی 😍💋
ناراحت نباش به این فکر کن اگه شب رانندگی کنه پدرت یه وقت خدایی نکرده اتفاقی بیافته پشیمونی دیگه سودی ...

فقط واسه خونه من دلشون نمیخاد بیان حاظرم قسم بخورم اگه بابام میخواست خونه فامیلاش بره ساعت دوازده شب هم بود حرکت میکرد میرفت 😞😞

فقط واسه خونه من دلشون نمیخاد بیان حاظرم قسم بخورم اگه بابام میخواست خونه فامیلاش بره ساعت دوازده شب ...

این جوری فکر نکن تو جیگر گوشه شی پدرو مادر ها همیشه دلشون برای بچه هاشون پر میکشه

ممنون دوستم 😘😘

فدات ❤