2777
2789
عنوان

مادرشوهر😔😔😔😔😔

267 بازدید | 10 پست

سلام . ۲سال ازدواج کردم زندگیم خوبه فقط مشکلم مادرشوهرم باهرکی دوست میشم ماروبهم میندازه اوایل باعث شد باجاریم بهم بخوریم بعدش دخترخالای شوهرم حالا هم هی به من میگه با خواهرشوهرت قهرکن . هروز بهم زنگ میزنه و توقع داره جوابش بدم خیلی دخالت میکنه باردارم میگه اون بخور اون بخور سونو چی گفته .... قبلا هم که بچه نداشتم یجور دیگه سوال پیچم میکرد یه مدت ازدسش افسردگی گرفتم شوهرم اوایل بیشتر طرفم میگرفت به مادرش میگفت اما مادرشوهرم بیشتر لج میکرد پدرشوهرم سنش بالاست مثلا از الان بهم میگه وقتی پدرشوهرت مرد میام خونه شما .. وقتی جاریم زایمان کرده بود ۱ماه مدام میرفت اونجا خیلی استرس دارم حتی نمیخوام ببینمش ... از طرفی ۳تا پسرداره همه پسراش پشتشن همش الکی میگه این اذیتم کرده و الکی گریه میکنه و شوهرم نسبت به بقیه بدبین میکنه ؛ وقتی به شوهرم میگم میگه تو جوونیش اذیت شده بخاطر همین مادرم مریض و افسردست کنار بیا نمیشه تغییرش بدی الان استراحت مطلقم و خونه مادرم هستم شوهرم یکم ازم دور شده میگه خسته شدم از کار و ... اما میدونم بهانشه امروزم رفته پیش مادرش نمیدونم چیکارکنم 

سلام دخترا، من چند ساله از سامان‌لعیا خرید می‌کنم و همیشه هم از کیفیت و تنوع کارهاش راضی بودم. چون اینستا نیست، الان کانالشون رو توی بله فعال کردن و بیشتر مدل‌هاشون رو اونجا می‌ذارن با تخفیف و شرایط اقساطی.

گفتم اگه کسی دنبالشون می‌گرده، از اینجا می‌تونه پیداشون کنه

مادر شوهر منم خیلی سوال پیچم میکنه.کافیه یه روز بیاد خونه نباشیم بعدش باید جواب پس بدم کجا بودم چرا ...

جوابشو میدی؟ شوهرم میگه جوابشو نده ولی نمیشه انقد میپرسه و میگه تا جواب بگیره

😂😂😂 نمیدونم والا توهم مشکل منو داری؟

آره متاسفانه. زنیکه بی انصاف همه دوران بارداری و بعدم زایمان و بچه داریمو زهر کرد برام و هر شب با گریه خوابیدم. فقط خدا جوابشو بده. من که عاجزم از بس پر روئه

برای شادی روح پدر و مادربزرگم صلوات بفرست اگه دوس داری دوست عزیز
آره متاسفانه. زنیکه بی انصاف همه دوران بارداری و بعدم زایمان و بچه داریمو زهر کرد برام و هر شب با گر ...

خیلی بد دردیه من انقد شاد بودم مادرشوهرم عصبیم کرده میخوام تا اخر زایمان باهاش قط رابطه کنم

خیلی بد دردیه من انقد شاد بودم مادرشوهرم عصبیم کرده میخوام تا اخر زایمان باهاش قط رابطه کنم

تو بخوای هم اینا اینقدر پررو و سمجن که خودشون دست برنمیدارن‌ میچپونن خودشونو بالاخره تا از همه چی سر دربیارن. همشم با اظهر مریضی و بدبختی و .. از همه کولی میگیرن. خودم دارم یکیشو میدونم چی میگی. خدا لعنتش کنه فقط. همین

برای شادی روح پدر و مادربزرگم صلوات بفرست اگه دوس داری دوست عزیز