2777
2789
عنوان

بچم حرف نمیزنه

1224 بازدید | 48 پست

خانما پسرم دوسالشو تموم کرده تک کلمه میگه به 20تا کلمه نمیرسه با اینکه من و داداشش کلی باهاش حرف میزنیم ولی وقتی میگیم بگو میره اون کلمه رو نشون میده اصلا نصفه و نیمه هم نمیگه بنظرتون چکار کنم یا صبر کنم فعلا

دنیا به شایستگی هایت پاسخ میدهد نه به آرزوهایت ،پس شایسته آرزوهایت باش

بچه‌ها اگه امرور خرید سوپرمارکتی دارین، پیشنهادم اینه که خریدتون رو از سوپرمارکت دیجی کالا انجام بدین. 😄

هم تا ۹۹٪ تخفیف داره، هم یه کد تخفیف ۵۰۰ هزارتومنی داره.

کد: ATP5

ارسالشم انگار رایگانه

من گفتم اینجا هم بذارم شاید به دردتون بخوره. 🌸

عزیزم اصلا نگران نباش

خواهر من تا ۵ سالگیش نمیتونس کامل جمله بگه الان ماشاالله ۱۴ سالشه بلبل‌زبونی‌میکنه از من و شما بهتر از حقش دفاع میکنه😄😍

تن نمیدهم به تاریکی        من پر از روشنی ام♥️✨

پسر عمه ی منم همینجوریه.اصولا اینجور بچه ها خیلی باهوشن

خود بچه خیلی عذاب میکشه حواست بهش باشه

پسر عمه ی من چون دیر زبون باز کرد سرشو میکوبید دیوار... چون خیلی وقتا اطرافیام نمیفهمیدن چی میخواد بگه اذیت میشد

از ته دلم میخوام خدا به همه ی چشم انتظارا معجزشو نشون بده🙏
پسر عمه ی منم همینجوریه.اصولا اینجور بچه ها خیلی باهوشن خود بچه خیلی عذاب میکشه حواست بهش باشه پسر ...

اصولا بچه هایی که زود صحبت میکنن باهوشن . یکی از نشونه های باهوشی همینِ . 

اهای تویی که مرا دور میزنی , زمین گرد است , فردا به خودم میرسی , آنگاه حال و روزت دیدنیست ....

صبر!!! 

ب حرف اطرافیانم گوش نده. اول نظردادنشونه

خواهرزادم3سالشه هنوز درست حسابی نمیحرفه

دوستم پسرش 2سالونیمه بود فقط بابا میگف برد دکتر .قرص دادبهش .بعدگف نوارمغز بگیره.همه چیش نرمال بود تهش گف قرص نده فعلا صبر کن😐 الان عین بلبل میحرفه جلوش کم میاری

لااااااایک ننننکنییید لدفن  

پسر برادرم شهریور ماه میشه چهار سال اونم حرف نمی میزنه به جز چن کلمه ...مامان و باباش هم بی خیالن..درباره این مورد هم که جلوشان حرف بزنیم بهشون برمی خوره😕

ربِّ لا تَذَرْني فَرْداً وَ اَنْتَ خَيْرُالْوارثین