2777
2789
عنوان

عيدغدير

51 بازدید | 6 پست

سلام . من امسال دومين سال زندگي مشتركم هست . من سيده هستم . خونه پدرم رسمه روز عيد كلي مهمون داشتيم وعيدي ميداديم . پارسال تواولين سال زندگيمون همه چي رو آماده كرده بودم گفتم خونواده همسرم ميام خونمون ولي خواهرشوهرام و مادرشوهرم اينا نيومدن كلي اونروز اشك ريختم دلم خيلي شكست آخه من اينجا فقط خونواده همسرمم رو دارم كلي انروز اشك ريختم به همسرم گله كردم انتظارشو نداشتم عيديارو آماده كرده بودم الانم عيد نزديكه نميدونم همش بازم انتظارشو دارم ميترسم بازم روز عيد دلم بشكنه ازخونوادمم دورم 

شاید زیاد اهل اینجور مراسم ها نیستن. خودت دعوتشون کن.

عروس ما هم سادات هست. مامانم بجز عیدی ای که برای تازه عروس ها میبرن، یه عیدی جدا هم براش در نظر گرفته. البته هنوز عروسی نکردن. عقد هستن ولی از الان همش به شوخی به داداش و زن داداشم میگیم که ما هرسال عید غدیر ناهار خونه ی شماییم.

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

فرهنگ ها با هم متفاوتن،ما خودمون خيلي مقيديم كه حتما ديدن اقوامي كه سيد يا ساداتند برويم،ولي خانواده همسرم اصلا اهميت نميدن،من شوهر خواهرم سيده و دو تا بچه هاش،هر سال سر رفتن به ديدنشون با همسرم بحث داريم

يا كاشف الكرب عن وجه الحسين اكشف كربي بحق اخيك الحسين