سلام خانما.یه سوال داشتم برای ما یه موقعیت مسافرت سه روزه جور شده که هزینه هتل رو میدن اما رفت و برگشت و خوراک به عهده خودمونه شهرهاش هم ایناس مشهد- سرعین - کاشان حالا میخواستم بدونم اگه شماها بودین کدوم رو میرفتین باید تا یه ساعت دیگه جواب بدم اگه تجربه مسافرت به اونجاهارو داشتین راهنماییم کنین . ممنونم
بچه ها باورتون نمیشه! برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.
در هر اذان ،خدا دستاشو دراز میکنه به سمتت،میگه دستتو بده من ،ولی تو یا خوابی یا تو گوشی هستی،بنظرت ارزش داره دست خدارو رد کنی که بخوابی یا تو گوشی غرق باشی .بی نماز کسی هست که در برابر ۸۴ آیه قران کریم ایستاده است . بی نماز کسی هست که خداوند متعال در شبانه روز ۵ بار او را صدا میزند و او جواب نمیدهد .😓
سرعین ابگرم عقط ولی ۲۰ دقیقه وقت بزاری بری اردبیل میتونی بری شورابیل بقعه شیخ صفی. الوارس از اونور میتونید برید پل معلق مشکین شهر یا گردنه حیران تله کابین و سورتمه و...اگر با ماشین میرید رفت یا برگشت از جاده زیبای اسالم به خلخال برید.کاشان گرمه الان ادیت میشید مشهد هم بعدها موقعیتش پیش میاد
ما خیلی اهل سفریم وتقریبا کل ایران رو گشتیم تا حالا دوسه بار کاشان و سرعین رفتیم ،سرعین که به غیر از ابگرم چیز خاص دیگه ای نداره البته اگه از سمت شمال و گردنه حیران برید قشنگه ، کاشانم بیشتر جاهای تاریخی داره و فصل اردیبهشت و گلابگیری خوبه برید ،اما مشهد خیلی خوبه ،من مشهد رو خیلی دوست دارم البته نه با ماشین ،ایشاالله بطلبه ما هم امسال دوباره بریم
ممنون خانما احتمالا بریم همون سرعین فقط راهنمایی میدین چجوری برنامه ریزی کنیم وقت کم نیاریم بتونیم هم گردنه حیران رو بریم هم جاده اسالم به خلخال و آستارا چون احتمالا فقط شب رو سرعین بمونیم روز رو بریم اردبیل بگردیم و جاهای دیگه که گفتم