2777
2789
عنوان

مسافرت

| مشاهده متن کامل بحث + 182 بازدید | 26 پست

بستگی به حال و هوای خودت داره

اگه دلت جای معنوی میخواد مشهد

اگه تفریح و خوشگذرونی سرعین

نی نیم نموند واسمون دل من وباباش خیلی گرفته از رفتنش میشه دعا کنید بعدی سالم بیاد تو دلم😢

مامان پوریا:

وای بچه‌ها تازه فهمیدم چرا خواهرم انقدر تغییر کرده!😳

خواهرم با رژیم فستینگ دکتر کرمانی ۱۰ کیلو تو ۲ ماه کم کرد، منم وقتی دیدم چقدر حالش خوبه شروع کردم.

خودم هم خوابم بهتر شده، ولع غذا کمتر شده، انرژی‌م بالاتره، گفتم به شما هم بگم.

برید تو سایت دکتر کرمانی و شروع کنید.

خواستی سرعین بری،لباس گرم هم بردار😃😃

در هر اذان ،خدا دستاشو دراز میکنه به سمتت،میگه دستتو بده من ،ولی تو یا خوابی یا تو گوشی هستی،بنظرت ارزش داره دست خدارو رد کنی که بخوابی یا تو گوشی غرق باشی .بی نماز کسی هست که در برابر ۸۴ آیه قران کریم ایستاده است . بی نماز کسی هست که خداوند متعال در شبانه روز ۵ بار او را صدا میزند و او جواب نمیدهد .😓

سرعین ابگرم عقط ولی ۲۰ دقیقه وقت بزاری بری اردبیل میتونی بری شورابیل  بقعه شیخ صفی. الوارس از اونور میتونید برید پل معلق مشکین شهر یا گردنه حیران تله کابین و سورتمه و...اگر با ماشین میرید رفت یا برگشت از جاده زیبای اسالم به خلخال برید.کاشان گرمه الان ادیت میشید مشهد هم بعدها موقعیتش پیش میاد

ما خیلی اهل سفریم وتقریبا کل ایران رو گشتیم تا حالا دوسه بار کاشان و سرعین رفتیم ،سرعین که به غیر از ابگرم چیز خاص دیگه ای نداره البته اگه از سمت شمال و گردنه حیران برید قشنگه ، کاشانم بیشتر جاهای تاریخی داره و فصل اردیبهشت و گلابگیری خوبه برید ،اما مشهد خیلی خوبه ،من مشهد رو خیلی دوست دارم البته نه با ماشین ،ایشاالله بطلبه ما هم امسال دوباره بریم

ممنون خانما احتمالا بریم همون سرعین فقط راهنمایی میدین چجوری برنامه ریزی کنیم وقت کم نیاریم بتونیم هم گردنه حیران رو بریم هم جاده اسالم به خلخال و آستارا چون احتمالا فقط شب رو سرعین بمونیم روز رو بریم اردبیل بگردیم و جاهای دیگه که گفتم