2777
2789

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

یه اهنگه با متن خوشبخته تو تو دست منه عاشقت شدم من یه عالمه اینم من دوس دارم

من به لطف خدای مهربانم امید دارم که روزی که صلاحشو بدونه دامن منم سبز میکنه خودش وعده داده که پس از هر سختی آسانی هس یروزی اونایی که جلوم دلسوزی کردن پشت سرم خندیدن اونیکه گفت تو هیچ وقت مادرنمیشی همشون میفهمن که اگه خدا بخواد به هر کسی میده و اگه خدا بخواد ازهرکسی میگیره قربون بزرگیت خدا که تو تنها همدم و هم صحبت من و امثال من هسی آخه امثال من خیلی انتظارکشیدن غریب هستن شوهراشونم حتی کنارشون نیست صبح میره شاید شب بیاد ماها دلمون به وجودت خوشه یاالرحم الراحمین ممنون که اگه کسی رو ندارم تو هسی هوامو داری من منتظر سوپرایزقشنگتم به همین زودیا❤️

دلبریتُ کمترش کن از شهاب مظفری،خیلی خوشحالم از علیزاده،عجب جایی از گوگوش،عاشق که میشی و قلب ساعتی از خواجه امیری...

sifir tolerans az hadise

من همونم که ی روز میخواستم دریا بشم                     میخواستم بزرگ ترین دریای دنیا بشم!!

دختر بارون ایون باند

دونه دونه محسن ابراهیم زاده

برو دارمت ماکان

دلبربتو میثم ابراهیمی

روزی دختری خواهم داشت شبیه خودم باچشمهایی درشت که همه ی دنیا را زیبا میبیند عاشقانه زندگی میکند، تنفر برایش بی معناست، مهربانی را یادش میدهم، اعتماد راهم...یادش میدهم همه دنیایش را با مادرش قسمت کند، حتی خطاهایش را،آن وقت هیچ وقت تنها نمی ماند ...نمیگویم دخترم بترس ازمردها می گویم بترس ازگرگها، مردهاکه گرگ نیستند، پدرت فرشته ای است که روزی خدا او را فرستاد و روح تنهای مرا لمس کرد و نگذاشت ، تنهابمانم....روزی دختری خواهم داشت شبیه خودم اما بسیار قوی تر، بسیار بخشنده تر، بسیار مهربان تر و بسیار صبور تر...
دختر بارون ایون باند دونه دونه محسن ابراهیم زاده برو دارمت ماکان دلبربتو میثم ابراهیمی

عاشق اینام😍

💔تنهایی بهتر از باهم بودن های خالیست 💔برای مشکلم وحاجت رواشدنم محتاجم به دعاهاتون🌷🌹
عاشق اینام😍

چه هم سلیقه ایم😍😍😍😍

روزی دختری خواهم داشت شبیه خودم باچشمهایی درشت که همه ی دنیا را زیبا میبیند عاشقانه زندگی میکند، تنفر برایش بی معناست، مهربانی را یادش میدهم، اعتماد راهم...یادش میدهم همه دنیایش را با مادرش قسمت کند، حتی خطاهایش را،آن وقت هیچ وقت تنها نمی ماند ...نمیگویم دخترم بترس ازمردها می گویم بترس ازگرگها، مردهاکه گرگ نیستند، پدرت فرشته ای است که روزی خدا او را فرستاد و روح تنهای مرا لمس کرد و نگذاشت ، تنهابمانم....روزی دختری خواهم داشت شبیه خودم اما بسیار قوی تر، بسیار بخشنده تر، بسیار مهربان تر و بسیار صبور تر...

من نمیدونم چرا وقتی عصبانی هستیم سر ضعیف تر از خودمون خالی میکنیم شما سر بچه تون و شوهرتون سر شما روابط به شدت پاتولوژیک

مهدی جونم من دوشب قبل از رفتنت برات کلید ساختم با جا کلیدی قلب که دیگه پشت در نمونی وقتی من و آدلیا نیستیم تورو خدا فقط یه بار کاش از این کلید استفاده میکردی 😭مهدی یادته تولدت سال ۹۱ دم دانشگاهت بادکنک باد میکردم ماشینت رو تزیین کردم همه فکر میکردن خل شدم .مهدی جونم آدلیا دلش هوات رو کرده بیا و بهش بگو خدا اجازه داده دوباره بیای پیشمون و شبای سه نفره مون تا ابد تکرار بشه بیا تورو خدا😭😭
من نمیدونم چرا وقتی عصبانی هستیم سر ضعیف تر از خودمون خالی میکنیم شما سر بچه تون و شوهرتون سر شما رو ...

انگار پستت اشتباه گذاشتی😑

خدایااا کاش دو دقیقه رگ گردنو ول کنی بیایی جلوم بشینی ببینی چمه....