2777
2789

بیمه هستین یا نه؟ من تامین اجتماعی بودم ولی تکمیلی نداشتم ماه دوم که شوهرم رفت تکمیلی کنه منو گفتن قبول نمیکنن باید حداقل نه ماه قبل از بارداری اقدام میکردین تا زایمان رو بیمه قبول کنه، اگر هستین فکر کنم دوهفته قبل از زابمان باید از بیمه نامه ای چیزی بگیرین واسه بیمارستان

باید بری پیش دکترت دکتر بهت مرخصی بنویسه با قرداد جایی که کار میکنی با همه مدارک خودت بری بیمه . این ماه دیگه بیمه ات رو نریز

آینده ای خواهم ساخت که گذشته ام در مقابلش زانو بزند....

نی‌نی سایتی‌های عزیز

دنبال یه جای مطمئن برای یاد گرفتن نکات بارداری، نگهداری نوزاد، تربیت کودک و بهبود رابطه با همسر هستی؟

توی کانال "بله" ما هر روز:

✅ نکات کاربردی مادر و کودک

✅ آموزش‌های تربیتی

✅ توصیه‌های روانشناسی خانواده

✅ ایده‌های رشد و بازی با کودک

✅ مطالب سلامت زنان و بارداری

و کلی مطلب جذاب دیگه منتشر می‌شه...

به جمع ما بپیوند و از این محتوای  کاربردی استفاده کن.  🌷

بیمه هستین یا نه؟ من تامین اجتماعی بودم ولی تکمیلی نداشتم ماه دوم که شوهرم رفت تکمیلی کنه منو گفتن ق ...

از  يه شركتي واسم رد ميشه بيمه تكميلي جدا خودم از نظام مهندسي رد كردم

از سه ماه قبل از زایمانت میتونی مرخصی بگیری . فقط دکترت یه نامه باید بده که بنویسه نیاز به مرخصی دار ...

خب مرخصي نگيرم و بخوام بعد زايمان فقط استفاده كنم ميشه؟

بعدا اگر مدرک داشته باشی، میتونی مدت قبل از زایمانتو به عنوان مرخصی استعلاجی حقوق بگیری.

مدرك چي؟ يعني به غير از اون شش ماه بازم ميتونم حقوق بگيرم؟

باید تا اخرش رد کنی . کلا ۶ ماه مرخصی میدن که میتونی تا ماه اخر بیمه رد کنی، ۶ ماه از بعد از زایمانت حساب بشه . میتونی زودتر بگیری. 

بعد از زایمانت دکتر یه نامه بهت میده که اونو میبری بیمه .تاریخ زایمانت مشخصه.

مامان النا و آیرین «
مدرك چي؟ يعني به غير از اون شش ماه بازم ميتونم حقوق بگيرم؟

مدرکی که توش اعلام بشه نیاز به استراحت قبل از زایمان داشتی. مثلا وزن کم جنین با نیاز به استراحت مطلق مادر . یا هر چیز دیگه ای که دکترت برات بنویسه.

برای مرخصی استعلاجی هم حقوق میدن . من تو زایمان قبلیم ۳ ماه استعلاجی گرفتم ، ۶ ماه زایمان . در جمع ۹ ماه حقوق گرفتم .

مامان النا و آیرین «
دكتر نامه ميده يا بيمارستان؟ ببرم بيمه يا همون شركته؟

من از دکترم گرفتم . اگر شرکتتون برای کارهای بیمه ایش کارپرداز داره اون میبره . اما اگر بخوای استعلاجی بگیری خودت باید اقدام کنی.

مامان النا و آیرین «
مدرکی که توش اعلام بشه نیاز به استراحت قبل از زایمان داشتی. مثلا وزن کم جنین با نیاز به استراحت ...

واقعا هم استراحت مطلق هستم الان بايد ببرم بيمه واسه اين سه ماه قبل زايمان و يا بعد زايمان ميشه رفت و كاراشو انجام داد؟