2777
2789
عنوان

صورت صاف و تمیز

4225 بازدید | 16 پست

میخوام صورتمو تمیز بشه کسی راجبه لایه بردارها مثل ترتینوئین تجربه داشته میگن باید تو تابستون استفاده نشه راجبه ژل شستشوی صورت هیدرودرم کسی تجربه داره خوبه؟؟ راجبه پن لایه بردار و اسکراب فولیکا چی یا پن کرندار فولیکا از اینا کدوماشون خوبن من صورتم پر جوش های سرسیاه و لک هست 

بلاخره اومدی پسر گلم 😍مامان خیلی منتظرت بودم عزیزم 😍😍😍😍😍😍خدایا شکررررررررررررررررت خیلی دوستت دارم ممنونم از هدیه ات سلامت برسون بهم الهی آمین 🙏

ی ماسک میگم ک پوست رو خیلی روشن میکنه.سدر و ابلیمو و ماست رو قاطی کن بیست دیقه رو صورت بمونه با اب ولرم بشور خودم نتیجه گرفتم

خدایا نه بهم پول دادی😒 ن اخلاق دادی😒 ن جذابیت دادی😒 ن شوهر با شعور دادی😒 تو ایرانم ب دنیا اومدم. خداوکیلی بگم خدایا شکرت! خودت خندت نمیگیره😢😆 نمیگی الناز بسه😂😂انقد تیکه ننداز😒😂 هر کی اذیتم میکنه و دلمو میشکنه ؛تو بجاش روز ب روز خوشبخت ترش میکنی😡😓 اونوقت کافیه یک نفر یک آه کوچیک از من بکشه میزنی کجم میکنی😢 خدایا چرا ب پرونده های من رسیدگی نمیکنی نوکرتم😥😢

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

ی ماسک میگم ک پوست رو خیلی روشن میکنه.سدر و ابلیمو و ماست رو قاطی کن بیست دیقه رو صورت بمونه با اب و ...

فقط روشنیش همون لحظه س یا نه؟

اللهم صل محمد وال محمد و عجل فرجهم...انشاالله همه حاجت روا بشن😘😍آمین...
پن فولیکا اصلا استفاده نکن خیلی بده خیلی افتضاس 

چرا بده 

بلاخره اومدی پسر گلم 😍مامان خیلی منتظرت بودم عزیزم 😍😍😍😍😍😍خدایا شکررررررررررررررررت خیلی دوستت دارم ممنونم از هدیه ات سلامت برسون بهم الهی آمین 🙏
وای ترتونئین وحشتناکه من دکتر داد دیگه نزدم صورتم پوسته پوسته شد یکبارم کاملا سوخت انقد آلوئه ورا زد ...

خب ترتینوئین لایه برداره باید پوسته ریزی کنه کارشه اما با احتیاط باید مصرف بشه 

عزیزم مواد لایه بردار و اسکراب بنظرم هیچ تاثیری نداره 

برو دکتر میکرودرم انجام بده چنان پوستتو پاک میکنه ک نگو 

روغن کنجد بزن بعد بیست دقیقه با همون روغن رو صورتت با بخار آب صورتتو بخار بده بعد با لیف صورتتو بشور و ماساژ بده 

الوورا بزن 

اینا عالیه ان

دل من قفل شده و معطل ی کلیده 💃💃💃💃💃💃بله؟👂. بعله دوستان از اتاق فرمان اشاره میکنن شوهر دارم و تا کلید نرفته تو حلقم تریبون رو رها کنم😂😂😂😎😎😎😎
چرا بده 

صورتتو رو خشک میکنه داخل منافذ پاک نمیشه و آلودگی جمع میشه و در نهایت جوش سر سیاه

دل من قفل شده و معطل ی کلیده 💃💃💃💃💃💃بله؟👂. بعله دوستان از اتاق فرمان اشاره میکنن شوهر دارم و تا کلید نرفته تو حلقم تریبون رو رها کنم😂😂😂😎😎😎😎
صورتتو رو خشک میکنه داخل منافذ پاک نمیشه و آلودگی جمع میشه و در نهایت جوش سر سیاه

چد بد خوب شد نخریدم

کسی دیگه نظر و تجربه ایی نداره

چرا بده 

من خریدم تازه کرم دارش پوستمو خشک خشک کردبه حدی که حرف میزدم پوستم دردمیگرفت ولی پن کیو وی دارم فوق العادس

برای خلاص شدن از تنهایاتون روخودتون برچسب تخفیف نچسبونین💔💔

مرسی از همگی

عزیزم مواد لایه بردار و اسکراب بنظرم هیچ تاثیری نداره  برو دکتر میکرودرم انجام بده چنان پوستتو ...

ميکرودرم کک و مک روهم میبره?همونی که دستگاش معموليه حالت مکش داره?هزینهاش چنده?