بچه ها من به شوهرم شک دارک که ایا مواد مصرف میکنه یا نه منظورم از مواد همون تریاک و ایناس سنتی ها من چجوری مطمئن بشم که مصرف میکنه یا نه توروخدا کمکم کنین من حاملم الان پشیمونم اگه بدونم واقعا معتاد شده بچمو چیکار کنم کاش حامله نمیبودم بهتر تصمیم میگرفتم 😢😢😞😞چند روزه فکر و ذکرم همینه از شوهرم متنفر شدم شاید اصلا معتاد نباشه ولی کارای عجیبی میکنه همش شک دارم خسته شدم 😞😞
توروخدا برای سالم بدنیا اومدن نی نیم صلوات بفرستین سه تا سقط خود به خودی داشتم دعا کنین این بارداریم خوب پیش بره ممنون دوستان گلم🙏🏻🙏🏻🙏🏻
بچه ها باورتون نمیشه! برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.
نمیدونم چن شب پیش من خونه نبودم اخر شب که اومدم خونه خونه یه بو عجیبی میداد یه بوی تلخ مثه بو همون تریاک دو سه ساله شوهرم تو ماشینش یه پیکنیک کوچیک داره از این مسافرتیا که هیچ مصرفی نداره به نظرم اخه میگم واسه جی میذاره تو ماشینش اون شب سبیلش یه بویی میداد موه بو همون تلخی اما بدنش تاحالا بو نداده که بفهمم چن بارم که یهو سر زده اومدم تو خونه گازمون داغ بوده و بهانه چزتو پرتی میاورده که چای خوردم و این خرفا با اینکه میدونم اهل این نیس که برای خودش چای بذاره 😞😞
توروخدا برای سالم بدنیا اومدن نی نیم صلوات بفرستین سه تا سقط خود به خودی داشتم دعا کنین این بارداریم خوب پیش بره ممنون دوستان گلم🙏🏻🙏🏻🙏🏻