2777
2789
عنوان

علایم اعتیاد چیه ؟؟؟

17451 بازدید | 36 پست

بچه ها من به شوهرم شک دارک که ایا م‌واد مصرف میکنه یا نه منظورم از مواد همون تریاک و ایناس سنتی ها من چجوری مطمئن بشم که مصرف میکنه یا نه توروخدا کمکم کنین من حاملم الان پشیمونم اگه بدونم واقعا معتاد شده بچمو چیکار کنم کاش حامله نمیبودم بهتر تصمیم میگرفتم 😢😢😞😞چند روزه فکر و ذکرم همینه از شوهرم متنفر شدم شاید اصلا معتاد نباشه ولی کارای عجیبی میکنه همش شک دارم خسته شدم 😞😞 

توروخدا برای سالم بدنیا اومدن نی نیم صلوات بفرستین سه تا سقط خود به خودی داشتم دعا کنین این بارداریم خوب پیش بره ممنون دوستان گلم🙏🏻🙏🏻🙏🏻

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

مثلا چیکار 

نمیدونم چن شب پیش من خونه نبودم اخر شب که اومدم خونه خونه یه بو عجیبی میداد یه بوی تلخ مثه بو همون تریاک دو سه ساله شوهرم تو ماشینش یه پیکنیک کوچیک داره از این مسافرتیا که هیچ مصرفی نداره به نظرم اخه میگم واسه جی میذاره تو ماشینش اون شب سبیلش یه بویی میداد موه بو همون تلخی اما بدنش تاحالا بو نداده که بفهمم چن بارم که یهو سر زده اومدم تو خونه گازمون داغ بوده و بهانه چزتو پرتی میاورده که چای خوردم و این خرفا با اینکه میدونم اهل این نیس که برای خودش چای بذاره 😞😞

توروخدا برای سالم بدنیا اومدن نی نیم صلوات بفرستین سه تا سقط خود به خودی داشتم دعا کنین این بارداریم خوب پیش بره ممنون دوستان گلم🙏🏻🙏🏻🙏🏻
تریاک و شیره کاملا از بوش مشخص هست. بالاخره لباساش یا مخصوصا موهاشون اگر تو فضای بسته مصرف کرده باشن ...

اصلا بدنش بو نمیده و بلباساش ولی هب بعضی وقتا یه بوهای عجیبی تو خونه هس نمیدونم 😞😞

چکار میکنه؟ ولی علایم اعتیاد بدخلقی.و مثلا از یک حد که بگذره بدن درد و خمیازه وعطسه و اشک توی ...

نه اینارو نداره اصلا

عزیزم تریاک و شیره ب جز بوش اثر کوتاه مدت نداره علائمی نداره

یعنی بوش سریع میپره؟؟؟یا مثلا اگه صبح بکشه تا ظهر رو لباسش میمونه

لباسش ک اگ خیلی زیاده کشیده میمونه اگ کم نخ 

دهنش 

ببخشید ک به اقای وقیح توهین کردیم مارو انداختین بیرون واقعا شرمنده😏😒😡
اصلا بدنش بو نمیده و بلباساش ولی هب بعضی وقتا یه بوهای عجیبی تو خونه هس نمیدونم 😞😞

فقط به خاطر بوی عجیب تو خونه که نمیتونی بگی شوهرت معتاده؟؟؟

بوی تریاک و شیره یا گل کاملا مشخصه. 

خدایا فقط تورو دارم، کمکم کن.

نه بابا اصلا نهایت یک یا دوساعت 

تازه فکر کنم کمتر هم باشه مدت ماندکاری

ولی اینکه پیکنیک کوچیک داره و گاز داغه و بو هم حس میکنی خب خیلیییی مشکوکه گلم

یک روز بگو میرم بیرون بعد یهو بیا و ببین چه خبره خب

خدایا منتظر رسیدن به آرزوی جدیدم هستم🙏

لباسش ک اگ خیلی زیاده کشیده میمونه اگ کم نخ  دهنش

ادم معتاد مثلا میتونه ۳روز نکشه؟؟اخه یه ناه پیش رفتیم مسافرت سه روزه 

نه بابا اصلا نهایت یک یا دوساعت  تازه فکر کنم کمتر هم باشه مدت ماندکاری ولی اینکه پیکنیک کوچی ...

منم به همیناش شک کردم چن بار سرزده اومدم خونه ولی شانس من نبود 

ادم معتاد مثلا میتونه ۳روز نکشه؟؟اخه یه ناه پیش رفتیم مسافرت سه روزه 

تمام مدت پیش شما بودش؟؟

میتوته بخوره

یا میتونه قرص و شربت بخوره

اگرم خیلی عادت نکرده باشه میتونه مسکن استفاده کنه

خدایا منتظر رسیدن به آرزوی جدیدم هستم🙏