2777
2789

بچه‌ها اگه امرور خرید سوپرمارکتی دارین، پیشنهادم اینه که خریدتون رو از سوپرمارکت دیجی کالا انجام بدین. 😄

هم تا ۹۹٪ تخفیف داره، هم یه کد تخفیف ۵۰۰ هزارتومنی داره.

کد: ATP5

ارسالشم انگار رایگانه

من گفتم اینجا هم بذارم شاید به دردتون بخوره. 🌸

بهش رو نده بذار بره  .پوره سیب زمینی   درست کن😁

تازه ننش ام قرار بود بياد منم شب داداشمو ميارم خونمون تا شوهرم متوجه بشه الجيش نبايد بياد زبوني بگم سگ ميشه پاچه ميگيره 

کاربری متعلق به سه دوست صمیمی ☺️🧍🏻♀️❤️🧍🏼♀️❤️🧍🏽♀️☺️

خیلی بی ادبی. چقدر اسم خواهر شوهر بد در رفته. خودتم شاید خواهرشوهر باشی دوس داری عروستون اینطور بگه؟ مهمون حبیب خداست هر چی خودتون میخورید بذار. ولی اینطور که تو میگی تلپ بنده خدا بره بهترشه 

خیلی بی ادبی. چقدر اسم خواهر شوهر بد در رفته. خودتم شاید خواهرشوهر باشی دوس داری عروستون اینطور بگه؟ ...

به تو ربطي نداره من بي ادبم يا نه بي ادب تويي كه به خودت اجازه ميدي تو تاپيك من بهم توهين كني مهمون يروز دو روز نه يه هفته خب من تازه عروس دلم ميخواد با شوهرم بخوابم با هم معاشقه داشته باشيم يه هفته اس ما نزديك هم نشديم 

خیلی کار خواهر شوهرت بده که  همش میاد خونتون  .مخصوصا که تازه عروس و دامادید .تو هم   ...

ببين من روزا رو مشكلي ندارم شبا خب منم دلم ميخواد با شوهرم بخوابم شيطوني كنم براش

خب تو اتاق خودتون بخوابین اون که نمیاد وسط شما بخوابه

ولي كَر كه نيست مگه چقدر فاصله داره اتاق با جايي كه اون ميخوابه والا ببخش ما عين شما پنت هوس ٥٠٠متري نداريم