سلحشور مدیر عضویت: 1396/07/17 تعداد پست: 2704 عنوان آب کردن شکم | مشاهده متن کامل بحث + 301 بازدید | 21 پست روش های آب کردن شکم چیه کسی استفاده کرده جواب گرفته ؟ خدایا شکرت خودت مراقب همه چیز باش بارالها من که از دستم جز دعا کاری بر نمیاد.دوستت دارم خدا جونم هیچ کس رو ناامید نکن بارالها 1397/05/23 | 10:30 0 نفر لایک کرده اند ... گزارش تاپیک نامناسب
سایه307 عضویت: 1392/10/14 تعداد پست: 23338 من شروع کردم صبحونه فقط سیب میخورم یا اگه خیلی گرسنه بشم یه میوه دیگه هم میخورم. نهار رو کمتر ... چه مدت اين روشو داري انجام ميدي؟!شكمتون بزرگ بود بعد چند رقت كوچيك شد؟اسپند واقعا شكمو كوچيك ميكنه چند وقت خوردي؟! بعضی دردا مثل چایی میمونن....!!!شاید سرد بشن !اما تلخ باقی میمونن...!!!!❤️😍 سال ۱۴۰۱ب آرزوم رسیدم 😍❤️
ماسا_خانم عضویت: 1396/10/20 تعداد پست: 485 چیکار کنیم پس من زیاد شکم ندارم ها ولی وقتی باد میکنه مثل یه زن پا به ماه نشون میده منو برو طب سنتی حازق برات مزاج شناسی کنه. بهت دارو گیاهی میدن یا پرهیز غذایی. هم مشکلت برطرف میشه هم از لحاظ بدنی خودتو میشناسیفقط جاهای علکی نرو چون کلاهبرداری زیاده
ماسا_خانم عضویت: 1396/10/20 تعداد پست: 485 چه مدت اين روشو داري انجام ميدي؟!شكمتون بزرگ بود بعد چند رقت كوچيك شد؟ اسپند واقعا شكمو كوچيك ميكنه ... سه روزه یک کیلو هم کم کردم ولی اگه خودت بری طب سنتی برات مزاج شناسی کنه بهتره.
ماسا_خانم عضویت: 1396/10/20 تعداد پست: 485 چه مدت اين روشو داري انجام ميدي؟!شكمتون بزرگ بود بعد چند رقت كوچيك شد؟ اسپند واقعا شكمو كوچيك ميكنه ... اگه مزاجت خیلی گرم باشه نمیدونم بهت اسپند میده یا نه. چون اسپند گرمه و یه سمی داره که باعث پاکسازی بدن میشه که راحت تر وزن کم کنین
سایه307 عضویت: 1392/10/14 تعداد پست: 23338 اگه مزاجت خیلی گرم باشه نمیدونم بهت اسپند میده یا نه. چون اسپند گرمه و یه سمی داره که باعث پاکسازی ب ... مرسي عزيزم بابت راهنماييت بعضی دردا مثل چایی میمونن....!!!شاید سرد بشن !اما تلخ باقی میمونن...!!!!❤️😍 سال ۱۴۰۱ب آرزوم رسیدم 😍❤️
سلحشور مدیر استارتر عضویت: 1396/07/17 تعداد پست: 2704 من شروع کردم صبحونه فقط سیب میخورم یا اگه خیلی گرسنه بشم یه میوه دیگه هم میخورم. نهار رو کمتر ... دستت درد نکنه سعی میکنم انجام بدم ولی سخته خدایا شکرت خودت مراقب همه چیز باش بارالها من که از دستم جز دعا کاری بر نمیاد.دوستت دارم خدا جونم هیچ کس رو ناامید نکن بارالها
سلحشور مدیر استارتر عضویت: 1396/07/17 تعداد پست: 2704 اگه مزاجت خیلی گرم باشه نمیدونم بهت اسپند میده یا نه. چون اسپند گرمه و یه سمی داره که باعث پاکسازی ب ... تو کجا رفتی طب سنتی ؟ خدایا شکرت خودت مراقب همه چیز باش بارالها من که از دستم جز دعا کاری بر نمیاد.دوستت دارم خدا جونم هیچ کس رو ناامید نکن بارالها