گفت آدم زن بگیره دوران عقد و نامزدی راه دور خوبه ک بعد مدت طولانی ببینیش دلت براش پر پر بشه و شور و ذوق داشته باشی بری جاش آخه ما هرشب کنار همیم.خیلی ناراحت شدم بهم برخورد😕 بنظرتون من بی جنبه ام یا حرفش خوب نبود
بگو تو نیا پیش من هفته ای بیا بزار دلت تنگ بشه هر شب دعوتت نمیکنن که پا میشی میای اینجا
بگو اینقدر خوبه تو نامزدی بری همه جا رو با شوهرت بگردی به هر مناسبتی یه شاخه گل و هدیه بگیری انقدر خوبه بری شهربازی پارک سینما هی شوهرت برات تو نامزدی خرج کنه لباس بخره طلا هدیه بده اینقدر خوبه مخصوصا هر روز باشه
خدایا شکرت خودت مراقب همه چیز باش بارالها من که از دستم جز دعا کاری بر نمیاد.دوستت دارم خدا جونم هیچ کس رو ناامید نکن بارالها
خدایا ممنونم بهم بچه های سالم دادی خدای خوبم مرسی که مث همیشه چشمتو رو تمامممم بدی هام بستی و خواستمو برآورده کردی...من دیگه فقط مامان پریا نیستم من الان مامان پریا و علی هستم❤❤❤
نمیشه اونوقت مامانم میچسبه بهم چیشده چرا پیش شوهرت نیستی شما ک هرشب با همین خلاصه رو اعصابم رژ ...
این مامانارو ول کن که آدمو بد بخت میکنن تو با عقل خودت برو جلو
فرشته کوچولوی من عزیزتر از جانم منو ببخش که به خاطر خودخواهی های خودم وچشیدن طعم مادری تورا به این دنیای پست وکثیف ونالایق بدنیا می آورم منو ببخش ! آخه به بودنت احتیاج داشتم مامان بشه فدای تک تک تار و پودت