2821
2789
عنوان

آشپزی

122 بازدید | 13 پست

بچه ها شما برای مرغ چه سسی درست میکنین چطور یه و اینکه سوپ جو من هر جور میپزم اصلا خوب نمیشه انگا رو هویج و جو یکم آب ریختی اصلا غلیظ نمیشه دیروز شوهرم نتونست غذا رو بخوره من سه ماهه اومدم خونه خودم

خدایی هست که بیشتر بیشتر دوستمان دارد .....میگذرد هم سختی ها هم خوشی ها....  قدر لحظات رو بدانیم

من تو همون اب که مرغو پختم با میاز و فلفل دلمه و نمک و فلفل و زردچوبه بعد اینکه مرغارو دراوردم رب و روغن و ابلیمو میزنم میزارم یکم غلیظ شه بعد برمیدارم.حوصله داشته باشم از صافی رد میکنم حوصله نداشته باسم نه😆سوپم برا غلیظ شدنش یکم مرغ ریش ریش کن بریز توش.همون اول پختم یکم رشته سوپ بریز.باعث میشه غلیظ شه

پیازو رنده کن و تو سوپت یک قاشق جو پرک بریز لعابش زیاد میشه ..سوپ جو رو با شیر درست میکنی یا با رب؟مرغاتم تمیز بشور نیم ساعت قبل بهش یه کم ابلیمو بزن بزار بوی زخمش گرفته بشه بعد با پیاز رندا شده خوب سرخ کن 

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

پیازو رنده کن و تو سوپت یک قاشق جو پرک بریز لعابش زیاد میشه ..سوپ جو رو با شیر درست میکنی یا با رب؟م ...

با رب فدات

خدایی هست که بیشتر بیشتر دوستمان دارد .....میگذرد هم سختی ها هم خوشی ها....  قدر لحظات رو بدانیم
من تو همون اب که مرغو پختم با میاز و فلفل دلمه و نمک و فلفل و زردچوبه بعد اینکه مرغارو دراوردم رب و ...

مرسی گلم

وایه سوپ من همش یکم ارد برنج و یکم جو پرک اسیاب شده میریزم.با خامه هم خوشمزه میشه.واسه سی مرغ هم بعد از سرخ شدن مرغ یکم رب تو روغنش تفت میدم بعد میریزم تو اب که کم کم غلیظ بشه نباید اب مرغ زیاد بشه که مزه نده.با مرغ فلفل دلمه و هویج و پیاز و نخود فرنگی میزارم که بوی مرغ رو بگیره ابشم خوشمزه بشه یه تیکه هم چوب دارچین.مخلوط ابلیمو اب نارنج و ابغوره هم میریزم.ولی وقتی رب میریزم از صافی رد میکنم فقط ابش میمونه.از همون اب واسه سوپم استفاده میکنم.

انه...تکرار غریبانه روزهایت چگونه گذشت...😍
وایه سوپ من همش یکم ارد برنج و یکم جو پرک اسیاب شده میریزم.با خامه هم خوشمزه میشه.واسه سی مرغ هم بعد ...

مرسی گلم فدات

میتونی تو نت سرچ کنی اسمه غذایی رو که میخوای بپزی با اصولش توضیح  داده

😍😍😍

🌸Mitra🌸:

لطفا به اشتراک بگذارید

ارائه کننده جدیدترین و بروز ترین غذاها دسرها و پیش غذاهای ایرانی و خارجی😉🍷🍹🎂🍝🍕🌮🍗

لینک گروه 

https://t.me/joinchat/DH8ty0uxzsiOFUdM2kb6cw

سلام استارترجان توتلگرام این لینکوبزن ببین میاره؟آشپزی باافسون هرسوالی هم بکنی زودجواب میدن،وهرروزکلی غذا وآش،سوپ،مربا،کیک وشیرینی یادمیگیری.خودمم عضوهستم

دوستای گلم براسلامتی هممون وبرآورده شدن حاجات وآرزومون یه صلوات بفرستین.خیرببینین.😘😘😘

ببین رمز لعاب دادن غذا پیاز و ربه قشنگ یه پیاز بزرگ ریز خرد کن و سرخ کن درحدیکه زیاد خشک نشه  و لی طلایی بشه بعد مرغاتو باهاش تفت بده و ادویه و رب گوجه اضافه کن به اون تفت بده اخر سر یه لیوان اب بریز سرش نمک بزن یه دونه هویجم از وسط نصف کن بنداز توش درچینم اگه چوبش داری بهتر اگه نه یکم پودرشو خیلی کم بریزاین مرغ خیلی خوشمزه میشه بزار قشنگ یه ساعت کامل با شعله کم بپزه و جا بیافته هواست به شعله و ابش باشه که نسوزه اخر سر میتونی ابشو خالی کنی تو کاسه و تو همون ظرف یکم بیشتر روغن بریزی با یه قاشق اب مرغ بزاری روی مرغت سرخ بشه و خوشرنگ نکنی هم خوشمزه میشه

چه غصه باشه چه شادی 0000 این نیز بگذرد   
ببین رمز لعاب دادن غذا پیاز و ربه قشنگ یه پیاز بزرگ ریز خرد کن و سرخ کن درحدیکه زیاد خشک نشه  و ...

ممنونم عزیزم از توضیحاتت 

2823
2791
2779
2792
پربازدیدترین تاپیک های امروز