2821
2789
عنوان

خسته ام

123 بازدید | 18 پست

خیلی خسته ام من سه ماهه اومدم خونه خودم من و شوهرم دوست بودیم خیلی شوهرم رو دوست دارم یه سال عقد موندیم تو دوران عقد زیاد بیرون و خرید نرفتیم چون داشتیم آپارتمان میخریدیم شوهرم یک و دویست حقوقش هست الان هم اصلا کافی نیست خیلی کم میارن البته چنتا قسط میدیم از زندگی زیاد راضی نیستم دارم افسرده میشم بیرون نمیریم شوهرم میگه بدون ماشین خوش نمیگذره خودشم سرکار خیلی خسته میشه  

خدایی هست که بیشتر بیشتر دوستمان دارد .....میگذرد هم سختی ها هم خوشی ها....  قدر لحظات رو بدانیم

خودتم برو سر کار هم سرگرم میشی هم کمک خرجی

الو سلام ببخشید منزل خداست؟ منم همون مزاحمی که اتفاقا آشناست*هزاربار دلم گرفته این شماره رو*ولی چرا هنوز پشت خط در انتظار یک صداست*شماکه گفتی واجبه جواب سلام هرکسی*چی شد به مارسیدبازحساب بنده هاجداست*اجازه میدی که برات یه کم دردودل کنم*آخه شنیدم که فقط اسم تو مرهم وشفاست*حتی اگه چیزی نگی کلی دلم سبک میشه*چون میدونه که میشنوی وقتی تو این حال و هواست*الو دوباره قطع و وصل سیم ها شروع شده*خرابی از دل منه یا شاید از این سیم هاست*الو منو ببخش اگه بازم مزاحمت شدم*دوباره زنگ میزنم تا خدا خداست

نی‌نی سایتی‌های عزیز

دنبال یه جای مطمئن برای یاد گرفتن نکات بارداری، نگهداری نوزاد، تربیت کودک و بهبود رابطه با همسر هستی؟

توی کانال "بله" ما هر روز:

✅ نکات کاربردی مادر و کودک

✅ آموزش‌های تربیتی

✅ توصیه‌های روانشناسی خانواده

✅ ایده‌های رشد و بازی با کودک

✅ مطالب سلامت زنان و بارداری

و کلی مطلب جذاب دیگه منتشر می‌شه...

به جمع ما بپیوند و از این محتوای  کاربردی استفاده کن.  🌷   مشاهده: 

خودتم برو سر کار هم سرگرم میشی هم کمک خرجی

قبلا میرفتم تدریس میکردم درسته حقوقش کم بود ولی خوب بود شوهرم میگه نرو 

خدایی هست که بیشتر بیشتر دوستمان دارد .....میگذرد هم سختی ها هم خوشی ها....  قدر لحظات رو بدانیم
قبلا میرفتم تدریس میکردم درسته حقوقش کم بود ولی خوب بود شوهرم میگه نرو 

راضیش کن کم کم.تدریس خیلی خوب و انرژی بخشه. مردا اولش یع کم غیرتی میشن ولی بعد میشه راضیشون کرد. محیط کارت خیلی سالمه و مشکلی نخواهد داشت

الو سلام ببخشید منزل خداست؟ منم همون مزاحمی که اتفاقا آشناست*هزاربار دلم گرفته این شماره رو*ولی چرا هنوز پشت خط در انتظار یک صداست*شماکه گفتی واجبه جواب سلام هرکسی*چی شد به مارسیدبازحساب بنده هاجداست*اجازه میدی که برات یه کم دردودل کنم*آخه شنیدم که فقط اسم تو مرهم وشفاست*حتی اگه چیزی نگی کلی دلم سبک میشه*چون میدونه که میشنوی وقتی تو این حال و هواست*الو دوباره قطع و وصل سیم ها شروع شده*خرابی از دل منه یا شاید از این سیم هاست*الو منو ببخش اگه بازم مزاحمت شدم*دوباره زنگ میزنم تا خدا خداست

اول زندگی همینه.

وا حتمممما برید بیرون ی قدمی بزنید .پارک نزدیک خونه برید خودش عاشق پارک میشه مگه همه ماشین دارن؟؟؟؟؟نرید بیرون ک داغون میشید .بالاخره باید با ی چیز سختیای زندگی رو خنثی کنید ک قابل تحمل بشه

عزیزم ما از صفر شروع کردیم نه خونه داشتیم نه ماشین... من دوازده ساله پا به پای شوهرم کار میکنم با هم زندگیمون رو ساختیم خدا رو شکر

شما هم با همسرت صحبت کن بهش بگو تو این دوره زمونه یه نفر نمی تونه از پس مخارج زندگی بر بیاد تا راضی بشه بری سرکار

اول زندگی همینه. وا حتمممما برید بیرون ی قدمی بزنید .پارک نزدیک خونه برید خودش عاشق پارک میشه مگ ...

میگم بهش میگه درکم کن صبر کن

عزیزم ما از صفر شروع کردیم نه خونه داشتیم نه ماشین... من دوازده ساله پا به پای شوهرم کار میکنم با هم ...

قبول نمیکنه

میگم بهش میگه درکم کن صبر کن

خوب بکن.تو در طول روز تفریحتو بکن ک شب از اون توقع نداشته باشی خدایی مردا خیلی خسته میشن.

بازم میگم اولش سختته کم کم ولی هم اون با تو راه میاد هم تو با اون

راضیش کن کم کم.تدریس خیلی خوب و انرژی بخشه. مردا اولش یع کم غیرتی میشن ولی بعد میشه راضیشون کرد. محی ...

آره تدریس برای روحیه ام خیلی خوب الان تو خونه همش گریه میکنم و بی حوصله میشم

چی بگم... همسر منم اولش راضی نمی شد بعد که دید کاری که پیدا کردم محیطش خوبه راضی شد

آخه تو آموزشگاه تدریس میکردم حقوقش اونقدری نبود که زیاد کمکم خرج بشه ولی خوب واس روحیه ام هم خیلی خوب بود

آره تدریس برای روحیه ام خیلی خوب الان تو خونه همش گریه میکنم و بی حوصله میشم

بدون بحث و جدل با آرامش برو زیر پوستش راضی میشه

خوب بکن.تو در طول روز تفریحتو بکن ک شب از اون توقع نداشته باشی خدایی مردا خیلی خسته میشن. بازم میگم ...

چه تفریحی

2823
2791
2779
2792
پربازدیدترین تاپیک های امروز