ا_م_ی_ر_م مدیر عضویت: 1397/04/17 تعداد پست: 620 عنوان کممممک | مشاهده متن کامل بحث + 179 بازدید | 17 پست سلامدیشب صورتمو با وکس اصلاح کردم خیلی قرمز شدهیه کوچولو میسوزهچکار کنم بچه ها هر آرزویی داشته باشید برآورده میشه. چون وقتی چیزی به دلتون می افته، یعنی خدا استعدادش رو در شما دیده... 1397/05/23 | 05:56 1 نفر لایک کرده اند ... گزارش تاپیک نامناسب
ا_م_ی_ر_م مدیر استارتر عضویت: 1397/04/17 تعداد پست: 620 یه قرصی هست ک باید با اب خمیر کنی بزنی رو جوش خوب شه اون اسمش چیه ؟ کسی میدونه ؟ هرچی فک میکنم یادم ... نشنیدم تا حالا هر آرزویی داشته باشید برآورده میشه. چون وقتی چیزی به دلتون می افته، یعنی خدا استعدادش رو در شما دیده...
دلارام۵۹ عضویت: 1397/03/10 تعداد پست: 2896 دلارام جون الان پماد از کجا بیارم هیدروکرتیزون دارم زدم ولی میترسم به درد نخوره یه پماد معمولی و ارزونه که معمولا همه خونه ها هست واسه همین گفتم ، یخ هم بذاری بد نیست جریان خون رو کم میکنه قرمزیش میره
ا_م_ی_ر_م مدیر استارتر عضویت: 1397/04/17 تعداد پست: 620 یه پماد معمولی و ارزونه که معمولا همه خونه ها هست واسه همین گفتم ، یخ هم بذاری بد نیست جریان خ ... یخ زدم الانامروز حتما حتما پماد رو میخرم ممنون از راهنماییت دوست خوبم هر آرزویی داشته باشید برآورده میشه. چون وقتی چیزی به دلتون می افته، یعنی خدا استعدادش رو در شما دیده...