2777
2789
عنوان

ويار باردارى

157 بازدید | 20 پست

سلام بچه ها.شبتون بخير.من تو هفته ١٦ باردارى هستم.ولي همچنان ويار و تنفر از بيشتر غذاها دارم.يبوست دارم.حالم خوش نيست.بچم بهش ويتامين نميرسه.براش نگرانم😔😔😔😔

مامان پوریا:

وای بچه‌ها تازه فهمیدم چرا خواهرم انقدر تغییر کرده!😳

خواهرم با رژیم فستینگ دکتر کرمانی ۱۰ کیلو تو ۲ ماه کم کرد، منم وقتی دیدم چقدر حالش خوبه شروع کردم.

خودم هم خوابم بهتر شده، ولع غذا کمتر شده، انرژی‌م بالاتره، گفتم به شما هم بگم.

برید تو سایت دکتر کرمانی و شروع کنید.

فکر نکنم مشکلی باشه تمام ویتامین ها از بدن شما تامین میکنه ،زن داداش من فقط با سرم زنده بود الان یه پسر تپلی داره

اینکه سکوت کنی خودخوری کنی جسم و روحت اسیر چهاردیواری اتاق کنی فقط برای اینکه دهن مردم ببندی تا قضاوت ها و کنایه ها رو در مورد سرنوشتی که حکمت خداست نشنوی یه روش خودکشی تلخه «به ارزش تباه شدن تمام عمر»
بچه ها خوردن سیرابی خیلی شنیدم تاثیر داره ویار رو کم میکنه خواستین امتحان کنین

درسته.من اوايل تهوع وحشتناك داشتم.به زور سيرابي دادن به خوردم.ولي بهتر شد تهوع ام.از ١٠٠ درصد  رسيد به ٦٠ درصد

اي جان.خدا كنه.فقط نگران بچه هستم

نگران نباش اصلا زن داداش من وزن گیری که نگرد هیچ ده کیلو هم کم کرد ولی تا اخر بارداری نه کیلو اضاف کرد باز ولی پسرش سه کیلو و سیصد بود وقتی دنیا اومد

اینکه سکوت کنی خودخوری کنی جسم و روحت اسیر چهاردیواری اتاق کنی فقط برای اینکه دهن مردم ببندی تا قضاوت ها و کنایه ها رو در مورد سرنوشتی که حکمت خداست نشنوی یه روش خودکشی تلخه «به ارزش تباه شدن تمام عمر»