2777
2789
عنوان

تب نوزاد

106 بازدید | 28 پست

سلام مامانا. دخترم 11ماهشه سه روزه تب داره و من فقط استامنوفن میدم... چون احتمال میدم از, دندونشه 

از, دیروز همه ش بی حاله و خواب الود

فردا نوبت دکتر داره 

میخواستم ببینم شماها تجربه ای دارین؟ 

ضمنا جیش خیلیییی کم میکنه 

شکمشم شل شده 

بی اشتها شده فقط شیر خودمو میخوره 

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

برای دندونشه.بهش آب زیاد بده که هم جیش کنه هم تبش بیاد پایین.سیب رنده کن با موز له شده بده بخوره برای اسهال خوبه.اگه آب خالی نمیخوره یذره نبات با آب جوشیده حل کن بده بخوره ادرارش زیاد میشه

نوزاد نیست که، احتمالا عفونت داره، ببرش دکتر، چطور بعد 3 روز تب بچه تو نبردی دکتر؟! به خاطر دندون تب نمیکنن، مگه اینکه گلوشون یا گوش شون عفونت کرده باشه

دخترکم! اصلا به دنیا آمدی تا حال ساده ی مرا به بهترین حال تغییر دهی... شاید تو همان نشانه ی حول حالنا الی احسن الحال خدایی !
نوزاد نیست که، احتمالا عفونت داره، ببرش دکتر، چطور بعد 3 روز تب بچه تو نبردی دکتر؟! به خاطر دندون تب ...

دیشب بیمارستان بودم گلم... گلچ و گوشش بررسی شد عفونت نداشت... دکتر خودش فردا نوبت داره میبرم...

:(زیر یکسال تو کتاب نوشته نوزاد... مدامم تاکید میکنه نوزاد ده ماهه فلان... نوزاد هفت ماهه فلان

نمی‌دونم والا 😟😁 نوزاد ینی تازه تولد شده... 

یعنی چی که ما انسان را در رنج آفریدیم و زندگی او مملو از رنج‌هاست؟می‌خوام صد سال سیاه نمی‌آفریدی  
برای دندونشه.بهش آب زیاد بده که هم جیش کنه هم تبش بیاد پایین.سیب رنده کن با موز له شده بده بخوره برا ...

اصن تو دهنش نمیتونم بکنم هیچیییی... فقط سینه رو میگیره اخه

مادرشوهرمم دقیقا همینو میگه... شما تجربه ای دارین؟ توبچه های اطرافیان یا خودتون؟ چند روز این طوری ان ...

یه هفته برا پسر من طول میکشید

یعنی چی که ما انسان را در رنج آفریدیم و زندگی او مملو از رنج‌هاست؟می‌خوام صد سال سیاه نمی‌آفریدی  

عزیزم دخترمنم تب میکردآزمایش اداروخون دادم سالم بوددیدم خوب نمیشه بازم بردم دکترآزمایش مدفوع دادم عفونت داشت،تب بدون دلیل نمیشه دکترگفت تب دندون فوقش نیم درجه میشه وطولانی نمیشه مطمئن باش یاویروسه یاعفونت

یه هفته برا پسر من طول میکشید

باورت میشه یه کم خیالم راحت شد... هر چی دور و بری ها میگن نترس از, دندونه من اروم نمیشم... حتی این چند ساعت تا فردا بشه دکترش ببینتش برام سخت میگذره... اخه همه ش هم تا بیداره چسبیده ب من و نق میزنه..