2777
2789
عنوان

رمان خونا بیان

130 بازدید | 19 پست

چند تا رمان خوب معرفی کنید فقط از این رمانهای تکراری پسردختر مغرور اینا نباشه میخوام ی چیزی باشه از خوندنش لذت ببرم 

انها که داستان امروز ما را باور نمی کنند😔              روزی خواهد امد که انسانها به دلیل عقل و علم تسلیم دین بشنوند دران روز اگر کسی بی دینی کند ادم احمقی جلوه می کند مردم ان روزگار داستان امروز ما را باور نخواهند کرد که بعضی ها با بی دینی برای خود شانی قائل بودند ان روز اگر چه همه به دلیل عقلانیت تسلیم دین خواهد شد اما همه نمی توانتد عاشقانه دین داری کنند فرق است بین مسلم و مومن👌💖

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

دانلودی میخوای؟یا میخوای بخری؟

زن بودن‌ خیلی‌ قشنگه‌! چیزیه‌ که‌ یه‌ شجاعت تموم‌ نشدنی‌ می‌خواد! یه‌ جنگ که‌ پایان‌ نداره‌! خیلی‌ باید بجنگی‌ تابتونی‌ بگی‌ وقتی‌ حوا سیب ممنوعه‌ رو چید گناه به‌ وجود نیومد، اون‌ روز یه‌ قدرت باشکوه‌ متولد شد  که‌ بهش نافرمانی‌ می‌گن‌!

زندگی خصوصی

راز یک سناریو

یغمای بهار

دژکوب

عبور از غبار

عابر بی سایه

زنانه یا مادرانه

کسی چه می داند شاید همین لحظه زنی برای مرد سیاستمدارش می رقصد یا پیانو می نوازد و اواز می خواند و جلوی جنگ جهانی بعدی را می گیرد...کسی چه می داند شاید تنها شرط معشوقه هیتلر به خاک خون کشیدن دنیا بود...کسی سر از کار زن ها در نمی اورد با سکوتشان شعر می خوانند با لبهایشان قطعه نامه صادر می کنند با موهایشان جنگ می طلبند با چشم هایشان صلح....کسی چه می داند شاید اخرین بازمانده ای دنیا زنی باشد که با شیطان تانگو می رقصد....
دانلودی میخوای؟یا میخوای بخری؟

دانلود

انها که داستان امروز ما را باور نمی کنند😔              روزی خواهد امد که انسانها به دلیل عقل و علم تسلیم دین بشنوند دران روز اگر کسی بی دینی کند ادم احمقی جلوه می کند مردم ان روزگار داستان امروز ما را باور نخواهند کرد که بعضی ها با بی دینی برای خود شانی قائل بودند ان روز اگر چه همه به دلیل عقلانیت تسلیم دین خواهد شد اما همه نمی توانتد عاشقانه دین داری کنند فرق است بین مسلم و مومن👌💖
زندگی خصوصی راز یک سناریو یغمای بهار دژکوب عبور از غبار عابر بی سایه زنانه یا مادرانه

مرسی 😘

من او را دوست داشتم  آنا گاوالدا

چراغ ها را من خاموش میکنم    زویا پیرزاد

نامه به کودکی که هرگز زاده نشد   اوریانا فالاچی

قهوه سرد آقای نویسنده   روزبه معین

یک عاشقانه آرام   نادر ابراهیمی

دوست داشتم کسی جایی منتظرم باشد(داستان کوتاه)  آناگاوالدا 

طعم گس خرمالو (داستان کوتاه)   زویا پیرزاد

دخترم زندگیمه🌹
من او را دوست داشتم  آنا گاوالدا چراغ ها را من خاموش میکنم    زویا پیرزاد نامه به ک ...

ممنونم 😘

2790
2778
2791
2779
2792