2777
2789

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

از اینکه از گریه بی هوش بشه بهتره.😁

در قیامت گنهکاران گویند"افسوس بر من از کوتاهی هایی که در اطاعت فرمان خدا کردم و از مسخره کنندگان آیات او بودم"(سوره زمر آیه۵۶) سبقت از سایه ها به بیشتر دویدن نیست، به سوی نور که باشی سایه ها در پس تواند الله نورالسماوات والارض

من ۱۹روزه زایمان کردم وبه نی نی پستونک میدم خوبه ولی ماشالله هروز که میگذره به گرفتن پستونک اهمیت نمیده😅😅قبلا موقع خواب ازدهنش مینداخت بیرون ولی الان دلش نخواد همون لحظه که میزاری دهنش میندازه بیرون😂😂

امیدوارم هرکسی ک منتظر نی نی هستش خدا بزودی بهش یه نی نی خوشکل بده بگو آمیییین    دوستان لطفا درخواست دوستی ندید قبول نمیکنم ،ممنون میشم اگه سوالی دارین توی تاپیک های خودم یا خودتون ازم بپرسین 😊
خوبه ولی فرم صورت بد ميشه من ندادم به بچم بعضی وقتا میدادم ولی جوری که عادت نکنه بش الانم که نه ماهش ...

یعنی چی ؟؟؟؟پس اونایی که شیشه شیرهمش میدن به بچه که اونم مثل پستونکه واقعا راسته؟؟؟

امیدوارم هرکسی ک منتظر نی نی هستش خدا بزودی بهش یه نی نی خوشکل بده بگو آمیییین    دوستان لطفا درخواست دوستی ندید قبول نمیکنم ،ممنون میشم اگه سوالی دارین توی تاپیک های خودم یا خودتون ازم بپرسین 😊
اصلااااا اختلال تو فک و دهن به وجود میاره و باعث میشه معده اسید زیادی بیاره و ضرر داره

دکترا گفتن ضرر داره؟؟

دکترا گفتن ضرر داره؟؟

اره من خودمم فک میکردم خوبه  ولی اینو بخونین

استفاده از پستانک می تواند زمینه بروز عفونت را در کودکان و نوزادان بوجود آورد و از این جهت توصیه می شود خانواده ها به هیچ عنوان پستانک در دهان فرزندان شان نگذارند.

این فوق تخصص نوزادان با بیان اینکه استفاده از پستانک باعث بروز مشکلات در رویش دندان کودکان شود، افزود:استفاده از پستانک می تواند در بی نظم شدن دندان ها نقش داشته باشد، چرا که باعث می شود به مرور زمان دندان های جلو و بالا به سمت بیرون کج شده و فک بالا و پایین ناهمتراز شود.

عالی پور با بیان اینکه حتی انواع ارتودنسی پستانک ها نیز نمی  تواند مانع بی نظم شدن دندان های کودک شود، گفت:استفادهه از این نوع از پستانک ها هم توصیه نمی شود.

پستانک حتی ممکن است در سخن گفتن کودک اختلال ایجاد کند و نظم دندانی او را به هم بزند.شاید شما عادت داشته باشید تا کودک تان گریه کرد پستانک و یا شیشه شیر را در دهانش بگذارید، ولی با این کار به کودک تان خیانت کرده اید. مکیدن انگشت، پستانک و سرشیشه به علت تاثیر روی ساختمان فک و دندان ها و جلو آمدن زبان می تواند باعث اشتباه تلفظ کردن کلمات توسط کودک و حتی در بعضی موارد، ایجاد اختلال در بلع شود.

تا پایان تاریخ استیکرم باردار میشم اگه خدا بخواد 😍😍