2777
2789
عنوان

خونه مامان

1056 بازدید | 31 پست

کیا میرین .شام یا ناهار میمونین.من هفته ای دوبار شامم مامانم درسست میکنه اما خونه پدر شوهرم یا خودم باید بپزم یا میگن ناهار برنج داشتیم شب حاضری

پدرم دلتنگتم روحت شاد😔😔😔

معمولا ناهار اونجا باشم به همسرمم میگم از سرکار بیاد اونجا ناهار بحوره یا شام میریم هفته ای یکی دوبار گاهی هم ۳ بار

خدایا چطوری به اطرافیان بفهمونم بچه داری آمادگی روحی و جسمی میخواد 😧

مامان پوریا:

وای بچه‌ها تازه فهمیدم چرا خواهرم انقدر تغییر کرده!😳

خواهرم با رژیم فستینگ دکتر کرمانی ۱۰ کیلو تو ۲ ماه کم کرد، منم وقتی دیدم چقدر حالش خوبه شروع کردم.

خودم هم خوابم بهتر شده، ولع غذا کمتر شده، انرژی‌م بالاتره، گفتم به شما هم بگم.

برید تو سایت دکتر کرمانی و شروع کنید.

هر دوروز یکبار

چه کسی میداند؟   که تو در پیله تنهایی خود، تنهایی؟                 که تو در حسرت یک روزنه در فردایی؟                                                     پیله ات را بگشا،                                                                  تو به اندازه ی پروانه شدن زیبایی ....💗

من خونه مادرم هفته ایی یکبار . دوهفته ایی یکبار . خونه مادرشوهرمم یک روز درمیون و غذا هم مثلا تو ماه شاید یکی دوبار برنج بود . 

اهای تویی که مرا دور میزنی , زمین گرد است , فردا به خودم میرسی , آنگاه حال و روزت دیدنیست ....

هفته ایی ده روزی ی بار ناهار با بچم میریم شام شوهرم میاد....خونه پدر سوهرمم هفته ایی ی بار ی وعده مثلا شام

زمستانی سرد کلاغ غذا نداشت.گوشت بدن خود را میکند و به جوجه ها میداد.زمستان تمام شد و کلاغ مرد و جوجه ها نجات پیدا کردند و گفتند خوب شد مرد خسته شدیم از این غذای تکراری.

من الان از اونجا میام از صب رفته بودم.شب شوهرم شام اومد.مادرشوهر متم تنبله ولی من نشون دادم  ک اصلا بلد نیستم خونه کسه دیگه غذا بپزم

شروع رژیم٥آذر ٩٧.وزن اولیه ٨٢  قد١٧٠  وزن هدف٦٧  

هفته ای دوروز ناهار میرم. شاید یه شبم شام . حالا این مقدار گاهی بواسطه شرایط خاصی بیشتر و کمتر میشه. اگه بیشتر بشه خودمم کمک میکنم برای پخت و پز یا شستن و جمع کردن. 

نزول نصرت الهی، قواعد و سنت‌هایی دارد. به میزانی که با سنت‌های الهی همراه شوید، نصرت الهی را دریافت می‌کنید و پیروزی دین خدا به دست شما واقع می‌شود....اللهم نشکوا الیک فقد نبینا و غیبت ولینا....  

مطمئنا عروس مامانتم میاد اونجا خودش غذا درست میکنه ن مادرتون

چرا اخه اینجوری میگید ؟ مثلا اگه یکی به مادرشوهرش بگه بالا چشمت ابرواِ میاین میگین مادرخودت یعنی مادرشوهر نیست ؟؟؟؟من مادرم چه هرروز برم چه ماهی یکبار با شوهرم مثل مهمان برخورد میکنن بهترین پذیرایی و ... ولی خونه مادرشوهرم اگه دو روز پشت سرهم رفتم اصلا روز دوم نمیان بشینن پیشم . یکیشون از در عقبی میره بیرون یکی از در جلویی . دو زاریم که میافته میبینم فقط خودمم و در و دیوار خونه . 

اهای تویی که مرا دور میزنی , زمین گرد است , فردا به خودم میرسی , آنگاه حال و روزت دیدنیست ....